woensdag 2 september 2020

Autozine: Peugeot 3008 ondergaat facelift

Peugeot 3008 ondergaat facelift
De Peugeot 3008 ondergaat een facelift voor modeljaar 2020. Kenmerken zijn het opnieuw ontworpen front, nieuwe Full LEDachterlichten, nieuwe carrosseriekleuren en het Black Pack optiepakket. De vernieuwde Peugeot 3008 SUV is verkrijgbaar met beproefde benzine- of dieselmotoren, maar ook als zeer efficiente plugin hybride met keuze of twee- of vierwielaandrijving.
Lees verder

SEAT Tarraco nu ook als FR
De Tarraco, de grootste SUV van SEAT, is er nu ook als extra sportieve FR-uitvoering. De sportiviteit van deze nieuwe Tarraco FR komt op diverse fronten tot uiting: in de dynamische accenten van het exterieur, in het interieur en in de krachtige motoren inclusief vierwielaandrijving voor het topmodel. De SEAT Tarraco FR, die desgewenst ook als zevenpersoons uitvoering beschikbaar is, is er vanaf 41.150 euro.
Lees verder

Audi Q2 vernieuwd voor modeljaar 2020
De Audi Q2 is aangepast voor modeljaar 2020. Vergeleken met zijn voorganger is de Audi Q2 fractioneel gegroeid. Het vernieuwde model is 4,21 meter lang, 1,79 meter breed en 1,54 meter hoog. Met een Cw-waarde van 0,31 is de stroomlijn behouden gebleven. De kenmerkende vormgeving is nu echter sterker aangezet.
Lees verder

Suzuki Swift aangepast voor 2020
Suzuki introduceert de vernieuwde Swift voor modeljaar 2020. De compacte hatchback krijgt een zuinigere Smart Hybrid-aandrijflijn, een completere standaarduitrusting en een uitgebreider pakket aan veiligheidssystemen. De vernieuwde Suzuki Swift is per direct te bestellen.
Lees verder

Skoda onthult ENYAQ iV
Skoda onthult de ENYAQ iV. De volledig elektrische SUV is het eerste productiemodel van de Tsjechische autofabrikant dat gebaseerd is op het modulaire MEB-platform voor elektrische autos van de Volkswagen Group. De Skoda ENYAQ iV biedt keuze uit achter- of vierwielaandrijving en een actieradius van maximaal 510 km volgens de WLTP-cyclus. Een grote interieurruimte blijft een kenmerk van de modellen van dit merk. Skoda blijft zijn designtaal op consequente wijze doorontwikkelen, zodoende beschikt de nieuwe SUV over een nieuw interieurconcept dat Design Selections biedt in plaats van klassieke afwerkingsniveaus.
Lees verder

Opel maakt specificaties Mokka bekend
Na de onthulling van de volledig nieuwe Opel Mokka-e met elektrische aandrijving, maakt Opel nu alle details bekend van de versies met een traditionele brandstofmotor. De nieuwe Mokka wordt leverbaar met 1.2 Turbo benzinemotoren en een 1.5 dieselmotor met de nieuwste technologie voor reductie van uitlaatgasemissies. De verkoop van de nieuwe Opel Mokka start eind september 2020.
Lees verder

Hyundai introduceert vernieuwde KONA
Hyundai introduceert de vernieuwde KONA (benzine en hybride) en de geheel nieuwe KONA N Line. Een herzien front tilt de uitstraling van de Hyundai KONA naar een hoger plan. Het aangepaste aanbod van mtoren belooft zowel sportieve prestaties als maximale efficientie voor een zo laag mogelijk verbruik. Verbeteringen op het gebied van connectiviteit en gebruiksgemak maken de vernieuwde KONA moderner.
Lees verder