maandag 5 oktober 2020

Autofans: Kinderziektes voor Polestar 2: software-update lonkt

AUTOFANS
Kinderziektes voor Polestar 2: software-update lonkt
De net gelanceerde Polestar 2 krijgt af te rekenen met enkele kinderziektes. Een probleem met het 12-voltsysteem zorgde er in Zweden en Noorwegen voor dat er een dertigtal Polestar 2-exemplaren niet meer konden rijden. In ons land plant de Polestar-importeur een software-update.
Lees verder

Plaagplaatje: nieuwe Subaru BRZ toont zich dit jaar nog in vol ornaat
Subaru heeft voor het eerst een teaserfoto de wereld in gestuurd van de nieuwe generatie BRZ. Die wordt opnieuw samen met Toyota ontwikkeld, en zou deze herfst nog aan het grote publiek worden voorgesteld.
Lees verder

Ford prepareert EcoSport Active
Ford is bezig met een Active-afgeleide van de compacte EcoSport. Via een teaserfoto op Twitter laat het merk zien wat die versie inhoudt, al kennen we het recept natuurlijk al van de Fiesta en Focus.
Lees verder

Videotip: Rimac C-Two – Inside The Factory
Het Kroatische Rimac is aan een blitzcarrière bezig. Tijd voor een blik achter de schermen? Dat kan, dankzij deze drie kwartier durende documentaire op het YouTube-kanaal van Welt.
Lees verder

Officieel: Ford Fiesta ST Edition is tot 500 stuks beperkte reeks (2020)
Ford lanceert een speciale reeks van zijn Fiesta ST. De eenvoudige naam 'Edition' verpakt een tot 500 stuks beperkte reeks die het entertainende rijgedrag van deze hot hatch nog eens extra in de verf moet zetten. Waarmee het dat doet?
Lees verder