zaterdag 10 oktober 2020

Autofans: Mazda 6 ziet diesel verdwijnen

AUTOFANS
Mazda 6 ziet diesel verdwijnen
Zowel de berline als de breakversie van de Mazda 6 houdt de diesel voor bekeken. De 2.2 Skyactiv-D gaat vanaf modeljaar 2021 op pensioen, waardoor de 6 voorlopig alleen op benzine verder gaat.
Lees verder

Kia Stonic gaat nu ook aan de GT Line (2020)
In augustus gaf Kia zijn compacte Stonic een facelift, met een visuele update, nieuwe rijhulp en milde hybride. Vandaag wordt daar een sportieve GT Line-variant aan toegevoegd. Inderdaad, dat had de Stonic voordien nog niet. En nee, dat was ons ook niet opgevallen.
Lees verder

Volkswagen Golf krijgt nieuwe milde hybride instapmotor (2020)
In alle discretie heeft Volkswagen een nieuwe milde hybride instapmotor aan zijn Golf toegevoegd. De 1.0 eTSI brengt de CO2-uitstoot van de benzine-Golf onder de drempel van 100 g/km. Tenminste, volgens de NEDC 2.0.
Lees verder

Audi geeft voorsmaakje van aanstormende E-Tron GT
Audi schakelt een versnelling hoger met zijn aankomende E-Tron GT. Die vierdeurscoupé op basis van het platform van de Porsche Taycan gaat eind dit jaar in productie. In de tussentijd lost Audi nog wat plaagplaatjes en extra informatie.
Lees verder

België vs Nederland, met Casper Heij – RoadTrip #17
Jazeker, we zijn weer op de afspraak met onze podcast! En met alweer een gast: noorderbuur Casper Heij komt vertellen over zijn carrière na Autoblog en over het verschil tussen Belgische en Nederlandse autojournalisten.
Lees verder