woensdag 7 oktober 2020

Autofans: Mercedes laat in elektrische EQ-kaarten kijken: zes nieuwe modellen op komst

AUTOFANS
Mercedes laat in elektrische EQ-kaarten kijken: zes nieuwe modellen op komst
Op een vergadering met investeerders en analisten heeft Mercedes een blik gegeven in de nabije toekomst. Naast besparingen op vaste kosten en investeringen in submerken Maybach, AMG en G-Klasse wil Mercedes de komende jaren uiteraard inzetten op elektrisch. Voor het submerk EQ is er zelfs een bescheiden modeloffensief op komst.
Lees verder

Elektrische Citroën Ami heeft zijn prijs: 6.990 euro
Citroën heeft zijn elektrische Ami, een compact elektrisch karretje voor in de stad, in zijn prijscatalogus opgenomen. De 2,41 meter lange brommobiel met stekker krijgt een vanafprijs mee van 6.990 euro.
Lees verder

Opgelet: nieuwe flitsmarathon vandaag
De federale en lokale politie houden vandaag, woensdag, weer een nieuwe flitsmarathon. 24 uur lang wordt je snelheid op onze wegen extra in de gaten gehouden.
Lees verder

Officieel: BMW 128ti is Golf GTI-concurrent (2020)
BMW heeft het doek gehaald van een nieuwe hot hatch-variant van zijn 1 Reeks. In één ruk door haalde München een oude benaming van onder het stof: de "ti" is terug van weggeweest.
Lees verder

Opel Crossland verliest X, krijgt Vizor (2020)
Na een carrière van drie jaar heeft Opel zijn Crossland een facelift gegeven. De crossover in het B-segment ondergaat een lichte naamsverandering en krijgt een duidelijk nieuw gezicht. Opel introduceert tegelijk enkele technische wijzigingen.
Lees verder