donderdag 15 oktober 2020

Autofans: Ook Bentley Flying Spur aan de V8

AUTOFANS
Ook Bentley Flying Spur aan de V8
Er is uiteraard de majestueuze W12, maar Bentley breidt het motoraanbod van zijn Flying Spur uit met de V8. Die kennen we onder meer van de Continental en de Bentayga.
Lees verder

Rijtest: Mercedes GLE 350 de 4Matic (2020)
Mercedes gaat koppig voort op de ingeslagen weg. Want wanneer alle merken een benzinemotor combineren met een elektromotor voor hun plug-inhybrides, gooit Stuttgart er ook een variant met dieselmotor bovenop. Die vindt zijn weg naar steeds meer modellen in het gamma. Zoals de GLE.
Lees verder

1 op 2 Vlamingen kent wet rond speed pedelecs en elektrische steps te weinig
Eén Vlaming op twee is niet genoeg vertrouwd met de regels rond nieuwe vervoersmiddelen zoals speed pedelecs en elektrische steps. Dat blijkt uit een enquête van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). Om die kennis bij te schaven, lanceert de stichting samen met Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) de elfde editie van De Grote Verkeersquiz.
Lees verder

Debuut Volkswagen Golf R gepland voor 4 november
Volkswagen is op dreef met de gepeperde versies van zijn nieuwe Golf. Gisteren ging het doek van de Golf GTI Clubsport, vandaag is de releasedatum van de krachtigere Golf R bevestigd.
Lees verder

Mitsubishi Eclipse Cross: facelift en plug-inhybride, maar onzekere toekomst
De Mitsubishi Eclipse Cross gaat onder het merk. De opvallende Japanse SUV zwakt zijn polariserende looks vooral achteraan iets af, en introduceert ook een plug-inhybride. Mitsubishi wil de vernieuwde Eclipse Cross nog naar Europa brengen, maar het is nog niet zeker of ook onze markt hem krijgt.
Lees verder