vrijdag 9 oktober 2020

Autoweek: Bovag en KNAC niet blij met afschaffen APK voor klassiekers

Bovag en KNAC niet blij met afschaffen APK voor klassiekers
De Bovag en de KNAC staan niet bepaald te springen om het afschaffen van de verplichte APK voor voertuigen ouder dan 50 jaar in 2021, dat blijkt uit antwoorden op vragen van AutoWeek. Volgens de organisaties bestaat het gevaar dat een deel van de oldtimereigenaren mankementen over het hoofd gaat zien. Op die manier komt de verkeersveiligheid in het gedrang.
Lees verder

Volkswagen Multivan - Op de Rollenbank
Sommige aanmeldingen voor Op de Rollenbank kún je niet negeren. Wat te denken van de gezellig blauwe Volkswagen T3 Multivan van Arie Piet. Die nodigen we alleen al uit om het geluid van de benzinegestookte boxer nog een keer te horen. En bovendien hoort er een heel apart verhaal bij deze auto.
Lees verder

Nieuwe instapper voor Mercedes-Benz GLS
De Mercedes-Benz GLS krijgt een nieuwe instapper: de GLS 450 4Matic. Nu eens niet met V8, maar met een mild-hybride V6. AutoWeek heeft de vanafprijs!
Lees verder

Nieuwe Ram 700 gepresenteerd
Ram heeft een nieuwe pick-up aan zijn Zuid- en Midden-Amerikaanse leveringsgamma toegevoegd. Het gaat om de 700, een auto die meer Fiat dan Ram is.
Lees verder

Amazon laat meer zien van eigen Rivian-bus
Bedrijven met een immense vloot voertuigen zijn er genoeg, maar de vloot van Amazon is binnenkort wel heel bijzonder. Het bedrijf laat z'n Amerikaanse bestelbussen namelijk vanaf de basis nieuw ontwerpen door Rivian. De Amazon-bus is nu beter te zien.
Lees verder