vrijdag 16 oktober 2020

Autoweek: CBR 'verplicht' gebruik van mondkapje bij rijlessen

CBR 'verplicht' gebruik van mondkapje bij rijlessen
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) verplicht het gebruik van mondkapjes tijdens rijlessen. Die voorwaarde wordt voortaan gesteld om examens af te nemen.
Lees verder

Daimler winstgevender dan verwacht in derde kwartaal
Daimler heeft een beter derde kwartaal gedraaid dan analisten hadden voorspeld. De operationele winst bedraagt ruim €3 miljard, wat een behoorlijk contrast vormt met het verlies van bijna €1,7 miljard in het tweede kwartaal. De autofabrikant verwacht de positieve trend de rest van het jaar vast te kunnen houden.
Lees verder

BMW rolt grote software-update uit
BMW rolt z'n grootste over-the-air software-update ooit uit.  750.000 auto's ontvangen zeer binnenkort de laatste versie van BMW's Operating System 7, dat een aantal interessante nieuwtjes brengt.
Lees verder

Grotere actieradius voor Tesla Model S en Tesla Model X
Tesla houdt ons wel bezig de laatste tijd. Nu is het wederom de beurt aan de Tesla Model S en Tesla Model X, die een grotere actieradius krijgen toebedeeld.
Lees verder

Ford Mustang Mach 1 ook naar Nederland
Ford haalt de Mustang Mach 1 naar deze kant van de plas. De gelimiteerde, historisch verantwoorde Mach 1 is sportiever georienteerd en zowel in uiterlijk als technisch opzicht aangepast. Ford Nederland bevestigt tegenover AutoWeek dat de Mustang Mach 1 ook naar Nederland komt.
Lees verder