vrijdag 23 oktober 2020

Autoweek: DeTomaso verhuist naar Verenigde Staten

DeTomaso verhuist naar Verenigde Staten
Het herboren DeTomaso wil z'n complete bedrijfsvoering gaan verhuizen naar de Verenigde Staten. Het bedrijf benadrukt dat een gedeelte van de 'roots' daar ligt, en wil met de actie onderstrepen dat ook in Amerika een gezonde hoeveelheid vakmanschap te vinden is.
Lees verder

In het Wild: Mitsubishi Celeste (1976)
Een Japanner met Amerikaanse lijnen in Nederland. Ja, deze Mitsubishi Celeste is een ware wereldburger. Leuk dat-ie onze wegen nog altijd wat mooier maakt!
Lees verder

Europese markt voor bedrijfswagens trekt weer aan
De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie is in september weer behoorlijk aangetrokken. Volgens de Europese autobranchevereniging ACEA zaten de verkopen met meer dan 13 procent in de lift. Daarmee is de eerder opgelopen achterstand van dit jaar evenwel nog lang niet goedgemaakt.
Lees verder

BMW M8 Competition Gran Coupé vs Mercedes-AMG GT 4-Door 63S - Dubbeltest
Gezien de enorme prijs, moeten auto's als de BMW M8 Gran Coupe en Mercedes-AMG GT 4-Door niet alleen de talenten van meerdere schappelijker geprijsde auto's combineren, dat moet ook nog gebeuren met overmacht. Een onmogelijke opgave lijkt het. Toch lukt het beide. De één nog meer dan de ander.
Lees verder

BMW komt met gelimiteerde M4 Competition x Kith
BMW gaat in samenwerking met het Amerikaanse modemerk Kith een gelimiteerde versie van de M4 Competition op de markt brengen. Vanaf vandaag kan de speciale variant, die verschillende cosmetische aanpassingen heeft, gereserveerd worden. Dan moet je er wel snel bij zijn: BMW bouwt slechts 150 stuks.
Lees verder