dinsdag 20 oktober 2020

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 43

Dit lees je in AutoWeek 43
AutoWeek 43 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees verder

Nieuwe McLaren Sport Series al te zien
McLaren komt binnenkort met een opvolger van de 540, 570 en 600 in de 'Sports Series'. De auto is nog niet officieel onthuld, maar het is geen geheim dat de sportwagenfabrikant uit Woking eraan werkt. Uit patenttekeningen die onlangs zijn verschenen kunnen we al min of meer bekijken hoe het definitieve ontwerp eruit gaat zien.
Lees verder

Vijf oude bekenden in topstaat voor maximaal 5.000 euro
Tal van auto's stonden vroeger op elke straathoek en zie je nu nooit meer. De meesten zijn als een wegwerpproduct behandeld en simpelweg naar de sloop verdwenen. Een enkeling is echter gekoesterd, netjes bewaard gebleven en nog lang niet klaar. In die laatste categorie vallen deze vijf pareltjes die we graag even onder de aandacht brengen.
Lees verder

Seat Tarraco FR - Rij-impressie
De grote Seat Tarraco was er nog niet als FR, een omissie die het merk nu heeft goedgemaakt.
Lees verder

Autofabrikanten uiten zorgen over no-deal Brexit
De deadline voor het sluiten van een handelsovereenkomst tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk nadert met rasse schreden. Over iets meer dan twee maanden komt de vrije handel definitief ten einde. Autofabrikanten denken miljoenen euro's te gaan verliezen wanneer het uit gaat lopen op een 'no-deal Brexit'.
Lees verder