woensdag 28 oktober 2020

Autoweek: Ford bereidt F-150 Tremor voor

Ford bereidt F-150 Tremor voor
De Raptor-versies van Ford's pick-ups zijn natuurlijk bekend. Een iets ondergesneeuwde maar toch ook leuke uitvoering luistert naar de naam Tremor. De F-150 krijgt die er binnenkort bij.
Lees verder

Kamer wil maximaal 30 km/h in hele bebouwde kom
In de bebouwde kom zou een snelheidslimiet van 30 kilometer per uur de norm moeten zijn, met mogelijke uitzonderingen voor doorgaande wegen. Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt een motie van GroenLinks en de SGP, die daartoe oproept. De maximumsnelheid in de bebouwde kom is nu nog 50 kilometer per uur, tenzij anders aangegeven.
Lees verder

Volkswagen Golf 1.9 TDI - 2002 - 1.003.674 km - Klokje Rond
Met een Klokje Rond-keuring viert Dinand Reiling niet alleen dat zijn auto onlangs de mijlpaal van een miljoen passeerde, maar ook dat hij zijn Volkswagen Golf 12,5 jaar in bezit heeft. En als het aan hem ligt, rijdt hij die tot aan zijn pensioen. Dat is nog negen jaar. Maar helaas is daar Joep Schuurman om een flinke domper op de feestvreugde te zetten.
Lees verder

Facelift voor Renault Mégane Sedan
Ook de Renault Mégane Sedan krijgt een facelift. De vernieuwde Renault Mégane Sedan is weer helemaal in lijn met zijn Hatchback- en Estate-broertjes.
Lees verder

Porsche vergroot actieradius plug-ins Cayenne
De plug-ins van de Porsche Cayenne hebben een groter accupakket dan voorheen. Dat betekent: een grotere elektrische actieradius!
Lees verder