Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Lexus LC krijgt modeljaarupdate

Lexus LC krijgt modeljaarupdate
Lexus stelt de LC van modeljaar 2021 aan de Nederlandse consument voor. De modeljaarupdate perfectioneert de LC Coupé en Convertible op detailniveau.
Lees verder

Bronco Wildland Fire Rig concept biedt hulp bij bosbranden
Ford slaat de handen ineen met outdoormerk Filson en komt op de proppen met de Bronco Fire Rig concept, een Bronco die is uitgerust met de nodige brandweerspullen. De Bronco Fire Rig is functioneel; Ford doneert twee exemplaren aan het brandweerpersoneel om bosbranden te helpen bestrijden.
Lees verder

Exclusief: Toyota Corolla Cross in Europa geregistreerd
Toyota heeft nu Corolla Cross ook laten vastleggen bij het Europees patentbureau. Betekent dat dat de SUV ook naar Nederland komt?
Lees verder

Vijf Amerikaanse excessen op de Nederlandse occasionmarkt
In Amerika zijn de auto's in veel gevallen net even wat groter dan hier. De recentelijke onthulling van de GMC Hummer EV lijkt dat nog maar eens te bevestigen. Dergelijke grote auto's zijn tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar via grijze import in ons land te verkrijgen. Wat zijn je opties als je hier in een grote Amerikaanse SUV wil rijden? Hier zijn een aantal suggesties.
Lees verder

BMW M4 krijgt nieuw front van Prior Design
Ooit, toen de wereld nog overzichtelijk was, berichtten we hier geregeld over tuners en 'verfraaiiers' om ook eens wat te lachen te hebben. Inmiddels is alles anders, en zijn het de tuners die met de meer beschaafde ontwerpen komen. Prior Design doet vast een voorzet voor een nieuw front voor de BMW M4, en dat oogt lang niet onaardig.
Lees verder