dinsdag 6 oktober 2020

Autoweek: McLaren's nieuwe hybride supercar krijgt V6

McLaren's nieuwe hybride supercar krijgt V6
McLaren komt met een nieuwe hybride supercar. Die auto is nu te zien én we weten iets over de aandrijflijn. Hij krijgt namelijk een V6 en dus geen V8!
Lees verder

Verkopen Mercedes-Benz tonen herstel van crisis
De verkoop van nieuwe auto's van Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz en Smart, is aan het herstellen. Het afgelopen kwartaal was betrekkelijk normaal.
Lees verder

Nieuwe Skoda Fabia op pad als Volkswagen Polo
Onlangs bevestigde de nieuwe CEO van Skoda dat er volgend jaar een nieuwe generatie van de Fabia verschijnt. Dit is het eerste levensteken van de Tsjech.
Lees verder

Nissan Juke - Afscheid duurtest
De Nissan Juke is terug naar de importeur. Een half jaar duurtest in coronatijd betekende weliswaar dat we minder kilometers hebben afgelegd dan onder normale omstandigheden, we hebben zeker het nodige meegemaakt. Positieve dingen en dingen die voor verbetering vatbaar zijn.
Lees verder

Autoverkoop Verenigd Koninkrijk daalt licht in september
In september zijn er in het Verenigd Koninkrijk 328.041 auto's op kenteken gezet. Ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar is dit een daling van 4,4 procent, maar al met al is het de zwakste septembermaand sinds 1999. De onzekerheid rondom het coronavirus en de Brexit is de grootste boosdoener.
Lees verder