maandag 19 oktober 2020

Autoweek: Mitsubishi Fuso Canter vernieuwd in Japan

Mitsubishi Fuso Canter vernieuwd in Japan
Bedrijfsautobouwer Mitsubishi Fuso, niet te verwarren met de Mitsubishi Motors Corporation, presenteert in Japan een stevig vernieuwde versie van z'n Canter.
Lees verder

Tesla levert Chinese Model 3's in Europa
Tesla is in Europa begonnen met de levering van in China gebouwde Model 3's. Voorheen kwamen ze enkel uit de VS en bleven Chinese Model 3's in Azië.
Lees verder

Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid - 2013 – 384.618 km - Klokje Rond
Arjen Hager heeft een Toyota Auris waaraan eigenlijk nooit iets hoeft te gebeuren. Maar toch kan hij het niet laten en gaat hij af en toe lekker aan het sleutelen om zijn auto bij te houden en te verbeteren. Als je dat doet met de kennis van Arjen, krijg je een auto die de technische perfectie benadert. Alleen jammer van die banden ...
Lees verder

SSC Tuatara met afstand snelste productieauto ooit
De SSC Tuatara gaat de boeken in als de (voorlopig) snelste productieauto ooit. SSC North America meldt dat de run van 10 oktober goedgekeurd is en 508,72 km/h als gemiddelde topsnelheid over twee runs is vastgelegd.
Lees verder

Techart pakt Porsche 911 Turbo (992) subtiel aan
Tuner Techart heeft zich vergrepen aan de laatste generatie van de Porsche 911 Turbo. De visuele aanpassingen zijn vooralsnog alleen zichtbaar op papier, maar onder de kap heeft Techart eveneens zitten morrelen. Het resultaat? Meer dan 700 pk.
Lees verder