maandag 5 oktober 2020

Autoweek: Ram kondigt kleine pick-up aan

Ram kondigt kleine pick-up aan
Ram komt met een nieuwe compacte pick-up: de Ram 700. Net als de Ram 1000 is het eigenlijk helemaal geen Ram, maar een Fiat!
Lees verder

BMW verhoogt afname VDL Nedcar
BMW wil meer auto's gaan afnemen bij VDL Nedcar, dat blijkt uit het openstellen van 150 vacatures voor de productievloer van de enige autofabriek in Nederland. Tegenover dagblad De Limburger laat het bedrijf weten dat het gaat om een normale golfbeweging in het flexibele personeelsbestand.
Lees verder

Groen licht voor elektrische modellen Lotus
Lotus kan het LEVA-platform voor zijn toekomstige elektrische auto's gaan ontwikkelen. Inderdaad, meervoud! Op naar de lichtgewicht EV-toekomst.
Lees verder

Terugroepactie voor Polestar 2
Er is een terugroepactie voor de Polestar 2. De elektrische auto moet ook in Nederland terug naar de garage omdat hij mogelijk stil kan vallen.
Lees verder

Meer tijd voor overstap naar schone bedrijfswagens
Ondernemers in stadscentra die als 'zero emissie zone' worden aangemerkt, krijgen een paar jaar langer de tijd om hun vervuilende busje of vrachtwagen in te ruilen voor bijvoorbeeld een elektrisch voertuig. Dat meldt staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur), die daarover met diverse betrokken partijen afspraken heeft gemaakt.
Lees verder