vrijdag 30 oktober 2020

Autoweek: Volkswagen telt af naar introductie Golf R

Volkswagen telt af naar introductie Golf R
Nog even en dan is het zover: Volkswagen trekt op 4 november het doek van de nieuwe Golf R. Het merk gooit er nu nog even een laatste teaser uit, waarop het R-logo te zien is. Daarnaast licht men een tipje van de sluier op over de aandrijftechniek van de nieuwe über-Golf.
Lees verder

Facelift Friday: Hyundai Kona
De Kona is voor Hyundai een schot in de roos. Z'n eigenwijze koetswerk valt dus bij velen in de smaak, maar blijft dat zo met de nieuwe neus?
Lees verder

Ford biedt hardware Active Drive Assist alvast aan
De Mustang Mach-E en de nieuwe F-150 kunnen desgewenst worden uitgerust met Active Drive Assist, maakt Ford bekend. Hiermee kan de auto volledig zelf rijden zonder dat de bestuurder zijn handen aan het stuur hoeft te houden. Er is echter één maar: de hardware voor het systeem levert Ford vast mee, maar de daadwerkelijke activatie volgt pas in het derde kwartaal van komend jaar.
Lees verder

Mazda MX-30 vs. DS 3 Crossback E-Tense - Dubbeltest
Mazda zag lange tijd meer heil in het doorontwikkelen van de brandstofmotor dan in een elektrische auto. In het Europa van nu is niet meedoen geen optie meer, dus komen de Japanners met de MX-30. Die hippe cross-over lijkt een directe rivaal voor de DS 3 Crossback E-Tense, maar uiteraard doet Mazda alles nét even anders.
Lees verder

Belastingplicht bpm verschuift naar importeurs
Importeurs worden de belastingplichtigen voor de bpm, blijkt uit een nota van wijziging op het Belastingplan 2021. Hiermee maakt staatssecretaris Vijlbrief van Financiën de eerder gedane toezegging waar dat klanten door de procedurele wijziging niet dubbel belast gaan worden.
Lees verder