maandag 12 oktober 2020

Autoweek: Volvo XC90 D5 - 2004 – 608.011 km - Klokje Rond

Volvo XC90 D5 - 2004 – 608.011 km - Klokje Rond
Door de jaren heen passeerden al heel wat Volvo's met vijfcilinderdiesel de revue. Geen reden om een aanvraag voor deze rubriek niet te honoreren, zeker niet als het een auto van de eerste eigenaar is met een puike tellerstand. Sinds kort is de XC90 van Gerard Kok met een soort van pensioen en dat verklaart de vergrijzing. We hebben het dan over het kenteken, dat scheelt een flinke bak belasting.
Lees verder

Mercedes-Benz SL opnieuw in beeld
De nieuwe Mercedes SL werd onlangs al door Mercedes zelf getoond, maar is nu ook door onze eigen spionagefotograaf gespot. Er is dus meer te zien, maar toch zijn er ook nog een heleboel vragen.
Lees verder

Verkoop General Motors groeit met 12% in China
General Motors heeft het afgelopen kwartaal 12% meer auto's verkocht in China ten opzichte van vorig jaar, maakt het Amerikaanse concern bekend. Het is de eerste kwartaal sinds twee jaar dat de verkoopcijfers van GM in China toenemen.
Lees verder

Honda Accord krijgt update voor 2021
In Europa staat het model al sinds 2015 niet meer op de prijslijsten, maar in de VS is de Honda Accord nog altijd springlevend. De populaire sedan krijgt er voor modeljaar 2021 een kleine facelift aangemeten.
Lees verder

Autosalon van Brussel uitgesteld naar 2022
De Autosalon van Brussel is uitgesteld naar 2022, maakt organisator FEBIAC vandaag bekend. Halverwege september verzekerde de organisatie nog dat de autobeurs komend januari hoogstwaarschijnlijk door kon gaan, maar men ziet daar nu dankzij de recente groei in coronabesmettingen van af.
Lees verder