vrijdag 2 oktober 2020

Autoweek: 'Zakelijke leaseauto gaat er grotendeels uit'

'Zakelijke leaseauto gaat er grotendeels uit'
De zakelijke leaseauto zoals we die kennen zal voor een groot deel verdwijnen. Dat verwacht de Vereniging Zakelijke Rijders. De reden laat zich raden: de andere werksituatie vanwege de coronacrisis.
Lees verder

Automarkt VS toont voorzichtig herstel
Uiteraard heeft de coronacrisis ook in de Verenigde Staten een groot effect op eigenlijk alles, inclusief de autoverkopen. In het derde kwartaal was er echter wel een duidelijke stijgende lijn zichtbaar.
Lees verder

Ford Mustang Shelby GT350 houdt het voor gezien
Ford stopt nog deze herfst met de productie van de Mustang Shelby GT350. In de Verenigde Staten zal dat ongetwijfeld aardig wat teleurgestelde gezichten opleveren, maar eigenlijk bij iedereen met benzine in de aderen wel.
Lees verder

Honda trekt zich terug uit de Formule 1
Honda heeft bekendgemaakt dat het de stekker trekt uit haar Formule 1-project. Dat betekent dus ook dat Red Bull Racing en AlphaTauri op zoek moeten naar een nieuwe motorleverancier.
Lees verder

Geheel nieuwe Acura MDX op komst
Acura, Honda's luxemerk in Noord-Amerika, toont een tekening van de voorbode van de nieuwe Acura MDX. Dat lijkt vaag, maar stiekem laat de plaat al goed zien hoe Acura's grootste SUV er straks uit komt te zien.
Lees verder