vrijdag 2 oktober 2020

Autozine: Audi A3 Sportback nu ook als PHEV

Audi A3 Sportback nu ook als PHEV
Audi introduceert plug-in hybridetechnologie voor de A3 Sportback. De nieuwe A3 Sportback 40 TFSI e (150 kW/204 pk) heeft een 13 kWh-accu die een puur elektrische actieradius van maximaal 67 kilometer mogelijk maakt. De Nederlandse marktintroductie van de plug-in hybridevariant staat gepland voor december 2020.
Lees verder

Kia lanceert Europese laadservice
Kia Motors lanceert KiaCharge, een pan-Europese geintegreerde en openbare laadservice. Hiermee krijgen Kia-rijders met een elektrische auto of plug-in hybride eenvoudig toegang tot een van de grootste laadnetwerken van Europa waarbij met een app en een pas kan worden geladen en betaald.
Lees verder

Hyundai introduceert i20 N Line
In navolging van de onthulling van de compleet nieuwe generatie i20 presenteert Hyundai nu een sportieve variant: de i20 in N Line-uitvoering. Deze nieuwe i20 N Line combineert een krachtige uitstraling met een extra rijke uitrusting. Net als de andere N-Lin uitvoeringen binnen het Hyundai-gamma, heeft ook de i20 N Line diverse designdetails die geinspireerd zijn op het sportieve N-label van Hyundai. De levering van de nieuwe i20 N Line start in de lente van 2021. Prijzen maakt Hyundai rond de marktintroductie bekend.
Lees verder

Vooruitblik: Opel Mokka
Wanneer de ene auto de andere opvolgt, dan is dat meestal een nieuwe invulling van een bestaand concept. Op alle punten wordt de auto beter, maar in essentie is het dezelfde auto gebleven. Opel pakt het echter anders aan met de nieuwe Mokka. De Mokka is niet langer een SUV en zelfs niet langer een brave gezinsauto. Wat is de tweede generatie van de Mokka dan wel?
Lees verder

Volvo start productie XC40 Recharge
Volvo is gestart met de productie van de volledig elektrische XC40 Recharge. De vraag naar deze Volvo is groot; alle exemplaren die in 2020 van de productielijn rollen, zijn al verkocht. De eerste volledig elektrische XC40 Recharge wordt in de loop van oktober 2020 afgeleverd. Ook de productie voor Nederland is al gestart. Volvo Nederland verwacht dit jaar via het dealernetwerk ruim 2000 exemplaren af te leveren.
Lees verder

Mazda CX3 modeljaar 2021 nu te bestellen
De Mazda CX-3 krijgt eind dit jaar een belangrijke aanpassing, waarmee het model de concurrentie in het populaire crossover B-SUV-segment weer aan moet kunnen. Naast meer luxe en standaarduitrusting is Apple Carplay nu op alle versies toegevoegd en kent de handgeschakelde CX-3 cilinderuitschakeling. Prijzen beginnen bij 25.490 euro inclusief kosten rijklaar maken.
Lees verder

Rij-impressie: Kia XCeed PHEV
De Kia XCeed is een auto die met het gevoel wordt gekocht. De spannende vormgeving verleidt, het ruimte interieur en de rijke uitrusting overtuigen. Echter, tijdens de eerste kennismaking bleek het weggedrag matig en het verbruik hoog voor een auto van dit type. Voortaan is de XCeed ook leverbaar als quot;plug-inhybride quot; ofwel half elektrische auto. Scoort de XCeed dit keer beter?
Lees verder