donderdag 15 oktober 2020

Autozine: Audi breidt garantie uit naar 4 jaar

Audi breidt garantie uit naar 4 jaar
In Nederland wordt elke nieuwe Audi met benzine- of dieselmotor voortaan standaard geleverd met een garantietermijn van vier jaar.
Lees verder

Hyundai presenteert Re:Style 2020
Hyundai lanceert Re:Style 2020: een collectie duurzame mode gemaakt van gebruikte en restmaterialen uit de autoproductie. Van die materialen hebben toonaangevende designers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan milieuvriendelijke producten gemaakt.
Lees verder

Autotest: Skoda Octavia
Dit is de vierde generatie van de Skoda Octavia. De Octavia dankt dat lange bestaan aan een eenvoudig concept: de Octavia is altijd slimmer dan de concurrentie. Dat kan zijn met de ruimte, de prijs of de ergonomie. Hoe slim is de nieuwe Octavia?
Lees verder

Audi Q8 nu ook als plug-in hybride
De Q8 TFSI e Quattro is de nieuwste aanvulling op het aanbod van TFSI e plug-in hybridemodellen van Audi. De Q8 TFSI e Quattro is er in twee vermogensvarianten: 280 kW / 381 pk en 340 kW / 462 pk. De Audi Q8 55 TFSI e Quattro is vanaf eind oktober 2020 te bestellen vanaf 93.640 euro.
Lees verder

Mercedes-Benz toont EQC 4x4-2
Mercedes-Benz toont de EQC 4x42. Een klein team van toegewijde ontwikkelaars heeft dit rijdende technologieplatform gecreeerd op basis van de EQC 400 4MATIC (stroomverbruik gecombineerd: 21,3-20,2 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km). Tot de technische kenmerken behoren onder andere de multilink portaalassen en de enscenering van een krachtig geluid in het interieur en exterieur. De koplampen veranderen in luidsprekerlampen, omdat ze tegelijkertijd ook als luidspreker functioneren.
Lees verder

Bentley onthult Flying Spur V8
De Bentley Flying Spur is nu ook leverbaar met Bentleys V8-motor. De 550 pk sterke, dynamische variant van de luxe sedan is specifiek bedoeld voor klanten die het liefst zelf achter het stuur zitten.
Lees verder

Dacia introduceert Spring Electric
Dacia ontult een 100% elektrisch model. De Spring Electric wordt leverbaar als reguliere versie, plus twee versies gericht op vormen van nieuwe mobiliteit: een voor de deelautomarkt, om het delen van een elektrische auto toegankelijk te maken voor iedereen, en een bedrijfswagenversie, de Cargo, voor uitstootvrije last mile delivery (in enkele specifieke landen). De bestellingen voor de Dacia Spring Electric gaan in het voorjaar van 2021 van start met een eenvoudig aanbod: in de aankoopprijs is een batterij inbegrepen en er zijn twee uitrustingsniveaus.
Lees verder