donderdag 8 oktober 2020

Autozine: BMW introduceert 4-Serie Cabrio 2021

BMW introduceert 4-Serie Cabrio 2021
BMW introduceert de tweede generatie van de 4-Serie Cabrio. De marktintroductie van de nieuwe 4-Serie Cabrio is in maart 2021. Prijzen maakt BMW later dit jaar bekend. De BMW M440i xDrive Cabrio, aangedreven door een 275 kW (374 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor (gecombineerd brandstofverbruik 6,9 - 7,4 l/100 km; gecombineerde CO2 uitstoot: 159 - 169 g/km), is de topuitvoering. Het aanbod bestaat verder uit twee 4-cilinder benzinemotoren, een 4-cilinder dieselmotor en twee 6-cilinder-in-lijn dieselmotoren.
Lees verder

BMW X2 nu als M Mesh Edition
De BMW X2 is tijdelijk leverbaar als M Mesh Edition. De op de X2 Model M Sport X gebaseerde Mesh Edition is voorzien van speciale designdetails en een exclusieve uitrusting. Marktintroductie vindt plaats vanaf november 2020. De M Mesh Edition is verkrijgbaar voor een meerprijs van 4.995 euro en is alleen mogelijk in combinatie met de Executive of High Executive uitvoering.
Lees verder

Jaguar vernieuwt XF voor modeljaar 2021
De Jaguar XF en XF Sportbrake zijn vernieuwd voor modeljaar 2021. Ze stralen nu meer dynamiek uit. Het interieur kenmerkt zich door nieuwe materialen en infotainments- en connectiviteitstechnologie. De XF is voorzien van nieuwe 2.0 liter viercilinder dieselmotor, voorzien van Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) technologie, en de nieuwste generatie van Jaguars 2.0 liter Ingenium benzinemotoren met verbeterde efficiency.
Lees verder

Mercedes kondigt 6 EQ-modellen aan
Mercedes-Benz kondigt zes nieuwe EQ-modellen aan. De nieuwe generatie elektrische autos in het luxe- en topsegment is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde architectuur, die in elk opzicht schaalbaar is en voor alle modelseries kan worden gebruikt. De wielbasis en spoorbreedte evenals alle andere systeemcomponenten, vooral de accus, zijn variabel dankzij het modulaire systeem. Het voertuigconcept is geoptimaliseerd om aan alle eisen van een toekomstgerichte, accu-aangedreven elektrische modelfamilie te voldoen.
Lees verder

Opel vernieuwt Crossland
Opel presenteert de vernieuwde Crossland. Het compacte model krijgt als eerste bestaande Opel-model het nieuwe familiegezicht van Opel aangemeten, kort na het debuut van de Opel Vizor op de geheel nieuwe Opel Mokka. Tegelijkertijd zijn het chassis en de besturing van de Crossland geoptimaliseerd, terwijl de sportieve uitvoering GS Line en IntelliGrip adaptieve tractiecontrole aan het aanbod zijn toegevoegd. Tevens gaat de Opel Crossland, net als de nieuwe Opel Mokka, nu door het leven zonder X in de modelnaam.
Lees verder

Kia lanceert Stonic GT-Line
Kia komt binnenkort met de Stonic GT-Line. De sportieve uitvoering van de compacte crossover heeft niet alleen een dynamische uitstraling, maar ook een sportief interieur. Hij komt standaard met 48V mild-hybridetechnologie en de nieuwe clutch-by-wire iMT-handbak. De Stonic GT-Line - die leverbaar wordt vanaf 26.795 euro staat in januari 2021 bij de Kia-dealers.
Lees verder

Volkswagen ID.4 1st kost 47.340 euro
De ID.4, Volkswagens eerste elektrisch aangedreven SUV, is binnenkort verkrijgbaar in Nederland. In eerste instantie is de ID.4 er als 1ST-uitvoering en als 1ST Max. Beide uitvoeringen hebben een 77 kWh accupakket, dat goed is voor een actieradius van 501 km. De ID.4 1ST is per direct te bestellen, vanaf 47.340 euro.
Lees verder