zaterdag 24 oktober 2020

Autozine: BMW X5 en X6 als M Competition First

BMW X5 en X6 als M Competition First
De BMW X5 en X6 zijn tijdelijk leverbaar als M Competition De First Edition maakt de BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition met op elkaar afgestemde designelementen tot bijzondere modellen. Deze exclusiviteit zorgt voor een atmosfeer om te genieten van de rijbeleving die de hoogtoerige V8 motor met twee turbocompressoren en een vermogen van 460 kW (625 pk), het M specifieke onderstel en de M xDrive vierwielaandrijving bieden. De auto's worden geproduceerd in de BMW fabriek in het Amerikaanse Spartanburg, in een gelimiteerde oplage van ieder 250 exemplaren.
Lees verder

Hyundai presenteert i20 N
Hyundai onthult de i20 N, een sportief model dat is geinspireerd op de i20 WRC-rallyauto. Net als de andere N-modellen van Hyundai biedt ook de i20 N een krachtige motor en dynamische aanpassingen. De i20 N is leverbaar vanaf voorjaar 2021.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Volkswagen ID.3
De Volkswagen ID.3 heeft de hoogst mogelijke score van vijf sterren behaald bij de Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) veiligheidstest. De elektrisch aangedreven ID.3 scoorde goed op alle fronten: hij beschermt inzittenden (volwassenen en kinderen) en kwetsbare medeweggebruikers optimaal en er was lof van de organisatie voor de hoogwaardige assistentiesystemen.
Lees verder

Fiat presenteert 500 3+1
Fiat presenteert de New 500 3+1. Eerder werden al een cabriolet en hatchback getoond, waarmee de 3+1 de derde versie van de nieuwe, elektrisch aangedreven Fiat 500 vormt. De ontwerpers van Centro Stile werkten met de identieke afmetingen als de cabrio- en hatchback-versies en creeerden een kleine derde deur aan de passagierszijde. Een deur die naar achter opendraait, net als de eerste 500 in 1957.
Lees verder

3 Red Dot Awards voor Hyundai 2020
Hyundai is met drie modellen in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Red Dot Design Awards 2020. De onderscheiding ging naar de Prophecy Concept EV, de 45 Concept EV en de waterstof-elektrisch aangedreven truck Neptune. De drie modellen van Hyundai wonnen hun Red Dot Design Award in de categorie Design Concept.
Lees verder

Ford Puma nu ook als Connected en ST
Ford Nederland voegt niet een maar twee nieuwe uitvoeringen toe aan het aanbod van de Puma. De Connected staat aan de basis van de line-up en de ST juist aan de top. De Puma is er nu, inclusief de Titanium (X), de ST-Line (X) en de ST Line Vignale, in meer uitvoeringen dan voorheen.
Lees verder

Rij-impressie: Seat Tarraco
De Tarraco is het topmodel van Seat. Eerder was de Tarraco al beschikbaar met een extra sterke motor en luxe uitrusting. Echter, van origine onderscheidt Seat zich met een sportief karakter. Daarom is de Tarraco nu ook beschikbaar als sportieve quot;FR quot;.
Lees verder