maandag 12 oktober 2020

Autozine: Jaguar vernieuwt XE voor modeljaar 2021

Jaguar vernieuwt XE voor modeljaar 2021
De Jaguar XE heeft een facelift ondergaan voor modeljaar 2021. De middelgrote sedan van Jaguar is te bestellen met een nieuwe geelektrificeerde aandrijflijn en de nieuwste connected technologieen. Voor het eerst is de Jaguar XE leverbaar met de nieuwste generatie 2,0-liter viercilinder Ingenium dieselmotor met de nieuwste Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) technologie voor verbeterde efficientie. In het interieur zorgt het Pivi Pro dual-SIM infotainmentsysteem ervoor dat de XE altijd verbonden is.
Lees verder

BMW introduceert 1-Serie 128ti
BMW introduceert de 128ti. Hij is gepositioneerd tussen de BMW 120i en het topmodel M135i xDrive. De 128ti komt in november 2020 op de markt met een vanafprijs van 49.990 euro.
Lees verder

Audi kondigt e-tron GT aan
Audi kondigt de e-tron GT aan. De Audi e-tron GT is de eerste volledig elektrische auto van het merk die in Duitsland wordt gebouwd. De productie van de Gran Turismo gaat eind 2020 van start in de Audi Bollinger Hofe-fabriek in Neckarsulm. De productiefaciliteit voor kleine series is voor deze nieuwe taak geupgraded en omgebouwd. De tests van de werkprocedures aan de productielijn en de logistieke processen werden voor het eerst op virtuele wijze uitgevoerd, waarbij ook de planning met behulp van VR-technologie werd voltooid.
Lees verder

Renault Master nu ook als Work Edition
Renault introduceert een nieuwe uitvoering van de Master: de Work Edition. Deze versie combineert een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van 1.300 euro. Er is een ruime keuze uit lengte- en hoogtematen, toegestane maximumgewichten en motorvarianten om de bedrijfswagen af te stemmen op de behoeften van de klant.
Lees verder

Ford introduceert EcoSport Active
De Active-modelvarianten van Ford zijn populair. Van de Ford Fiesta Active zijn er in Europa sinds 2018 meer dan 55.000 verkocht. Ongeveer een op de vijf verkochte Fords Focus in de eerste helft van dit jaar is een Active. Nu voegt Ford de EcoSport Active aan de range toe. De marktintroductie is 6 november 2020.
Lees verder

Rij-impressie: Seat Ateca
Seat introduceerde het juiste product op het juiste moment. Precies toen de vraag naar grote, hoge auto's toenam introduceerde Seat drie SUV's in drie verschillende formaten. De middelste daarvan, de Ateca, is het meest populair gebleken. Om dat succes vast te houden is het nodig om de Ateca bij de tijd te houden. Wat heeft Seat verbeterd voor modeljaar 2021?
Lees verder

Extra exemplaren DS 3 E-Tense naar NL
Dankzij extra productbeschikbaarheid voor de Nederlandse markt is de volledig elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE dit jaar nog volop leverbaar tegen het gunstige bijtellingstarief van 8. Van 17 tot en met 24 oktober 2020 organiseren de elf DS Stores in het land de E-TENSE Experience. In deze week is er volop de mogelijkheid om elektrisch rijden en in alle grandeur te ervaren in welke mate de DS 3 CROSSBACK E-TENSE zich onderscheidt. DS Automobiles doet iedere proefrijder bovendien een wijnproeverij cadeau.
Lees verder