woensdag 21 oktober 2020

Autozine: Renault introduceert 3 nieuwe hybrides

Renault introduceert 3 nieuwe hybrides
Met de ARKANA E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Hybrid en MEGANE Hatchback E-TECH Plug-in Hybrid breidt Renault het aanbod van hybridemodellen uit. De introductie van het 12-volt micro-hybride start-stopsysteem voor de ARKANA en CAPTUR completeert het motorengamma, dat alle mogelijke niveaus van elektrificatie biedt en voldoet aan uiteenlopende behoeften, terwijl de autos bereikbaar zijn voor een uiteenlopend publiek.
Lees verder

CUPRA introduceert Leon PHEV
Het sportieve merk CUPRA breidt zijn gamma uit met de CUPRA Leon en CUPRA Leon Sportstourer. Vanaf november 2020 wordt de CUPRA Leon leverbaar als plug-in hybride met een systeemvermogen van 180 kW / 245 pk.
Lees verder

BMW X5 en X6 als M Competition First Edi
De BMW X5 en X6 zijn tijdelijk leverbaar als M Competition De First Edition maakt de BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition met op elkaar afgestemde designelementen tot bijzondere modellen. Deze exclusiviteit zorgt voor een atmosfeer om te genieten van de rijbeleving die de hoogtoerige V8 motor met twee turbocompressoren en een vermogen van 460 kW (625 pk), het M specifieke onderstel en de M xDrive vierwielaandrijving bieden. De auto's worden geproduceerd in de BMW fabriek in het Amerikaanse Spartanburg, in een gelimiteerde oplage van ieder 250 exemplaren.
Lees verder

Nissan maakt tijdschrift over Ariya
Nissan geeft een blik in het ontstaan van het design van de volledig elektrische coupe crossover Ariya. In het digitale tijdschrift genaamd Horizon passeren alle facetten van het ontwerpproces de revue. Horizon biedt aan de hand van verhalen, beelden en unieke videos een niet eerder vertoonde inkijk in het ontstaan van dit model.
Lees verder

Nieuwe PHEV voor Porsche Panamera
Porsche completeert de nieuwe Panamera-reeks met onder meer de 514 kW (700 pk) sterke Panamera Turbo S E-Hybrid. De 420 kW (571 pk) sterke vierliter biturbo-V8 en de elektromotor van 100 kW (136 pk) leveren gezamenlijk sportieve prestaties. Dankzij de nieuwe, 17,9 kWh sterke batterij en de geoptimaliseerde rijprogrammas is de elektrische actieradius 27 procent groter. Hetzelfde geldt voor de Panamera 4 E-Hybrid, waarin de elektromotor samen met de 243 kW (330 pk) sterke 2,9-liter biturbo-V6 goed is voor een gecombineerd vermogen van 340 kW (462 pk). Het Panamera-portfolio wordt afgerond met de 4S, die over 324 kW (440 pk) beschikt.
Lees verder

Fiat introduceert Panda Sport
In het jaar dat de Panda 40 is geworden, introduceert Fiat de Panda Sport onder andere voorzien van 16 inch lichtmetalen velgen, 7 inch touchscreen DAB-radio met Apple CarPlay en een donker interieur.
Lees verder

Autotest: Opel Zafira-e Life
Opel bouwt aan een compleet gamma van elektrische auto's. Dat begint met de compacte Corsa-e en Mokka-e. Maar het gaat veel verder! Ook de bedrijfswagens krijgen elektrische aandrijving. De Vivaro gaat elektrisch en dat geldt dus voor de Vivaro voor personenvervoer: de Zafira Life. Wat zijn de voor- en nadelen van deze elektrische versie van Opels grote gezinsauto?
Lees verder