zaterdag 17 oktober 2020

Autozine: VW presenteert Golf GTI Clubsport

VW presenteert Golf GTI Clubsport
Volkswagen presenteert de Golf GTI Clubsport. De 221 kW / 300 pk sterke hatchback tilt de sportiviteit van de achtste generatie Golf GTI naar een hoger niveau dan voorheen. Zo heeft de Golf GTI Clubsport een 'Nurburgring'-modus, die is ontwikkeld voor een zo snel mogelijke rondetijd op het gelijknamige circuit.
Lees verder

Lexus viert 15 jaar hybride
Precies 15 jaar geleden introduceerde Lexus zijn eerste hybride-model: de RX 400h. Vandaag de dag is 99% van alle in Nederland geleverde Lexus modellen een hybride. Om het jubileum en het succes te vieren, ontmoet de Lexus RX 400h uit 2005 de compacte Lexus UX 250h van vandaag, die gebruik maakt van de vierde generatie van Lexus hybride-technologie. Dit rendez-vous laat zien welke grote stappen de hybride-technologie van Lexus in 15 jaar heeft gemaakt.
Lees verder

Audi en FAW gaan in China produceren
Audi breidt zijn aanwezigheid in China uit. Als een stap op weg naar een nieuwe rol als aanbieder van duurzame mobiliteit, hebben Audi en FAW een intentieverklaring ondertekend voor de gezamenlijke productie van elektrische autos op basis van het PPE-platform in China.
Lees verder

Mitsubishi toont Eclipse Cross PHEV
Mitsubishi Motors introduceert de plug-in hybrideversie (PHEV) van de vernieuwde Eclipse Cross. Hiermee zet het merk het PHEV-succes in Europa voort, dat een handelsmerk van Mitsubishi Motors is geworden.
Lees verder

Peugeot restaureert 205 GTi
Ter gelegenheid van het 210-jarige bestaan van Peugeot begint lAventure Peugeot een nieuwe activiteit: het restaureren en verkopen van klassieke modellen van Peugeot. De vereniging zonder winstoogmerk restaureert de autos in de werkplaats van het Musee de lAventure Peugeot in Sochaux, Frankrijk. Na de restauratie krijgen de autos een certificaat van echtheid en worden ze te koop aangeboden.
Lees verder

Renault onthult MEGANE eVISION
Renault onthult de MEGANE eVISION. Dit model blikt vooruit op een nieuwe generatie elektrische voertuigen op basis van een volledig nieuw modulair platform: CMF-EV. De MEGANE eVISION benut optimaal de mogelijkheden van dit nieuwe platform van de Alliantie. Zo beschikt het dynamische model over een van de dunste batterijen op de markt en over een nieuwe, ultracompacte aandrijflijn die de interieurruimte ten goede komt. Het technische lijnenspel en de lichtsignatuur onderstrepen zijn moderne karakter.
Lees verder

Autotest: Kia Sorento
De verkoop van grote SUV's is sterk afgenomen. Dat is niet omdat er geen behoefte aan zeer ruime en praktische auto's is. Het probleem is dat de prijs te hoog is. Kia belooft daar nu iets aan te doen met de vierde generatie van de Sorento.
Lees verder