donderdag 5 november 2020

APH Nieuws Brief

APH Nieuws Brief

 

Beste lezers van de Nieuwsbrief van de Association Peugeot Hollande,

Komende zaterdagen 7 & 21 november is ons magazijn geopend voor het afhalen van vooraf bestelde onderdelen van 10h tot 13h, wij proberen onze de huidige omstandigheden en regels zo lang mogelijk de onderdelen voorziening op peil te houden maar daar hebben wij voor uw en onze gezondheid uw hulp bij nodig.

Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek:

- Bent u of een familie lid verkouden, snotterig of grieperig BLIJF thuis.(zie RIVM richtlijnen)
- Behoort u tot de risico groep BLIJF thuis.
- Houd ten alle tijden 1,5 mtr afstand van elkaar
- Kom alleen
- Bestellingen zo veel mogelijk via onze webshop deze worden dan naar u verzonden. (http://aphpeugeot.webshopapp.com/collection/?sort=newest)
- Staan onderdelen niet in de webshop stuur dan uw wensenlijst vooraf door naar [email protected] dan zetten wij het vast voor u klaar of versturen het naar uw huisadres. (incl type peugeot / chassis nr / bouwjaar en/of merk van het bewuste onderdeel)
- In deze uitzonderlijke situatie zullen wij een aangepaste opstelling hebben voor het uitreiken van bestelde onderdelen buiten voor het magazijn.
- Verzenden van onderdelen doen we graag.

Onze webshop bevat inmiddels ruim 200 artikelen voor de Peugeot's 201 tot en met 403(incl D3/D4) en wordt bijna wekelijks aangevult met nieuwe artikelen, Onderdelen kopen bij de APH was nog nooit zo gemakkelijk.

Dank voor uw medewerking en begrip.

Groet

Bestuur, Magazijnteam en Vrijwilligers Association Peugeot Hollande

 

 

 

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet ontvangen druk dan op de onderstaande link
Afmelden

Statistics image