donderdag 5 november 2020

Autofans: Bentley Bentayga V8 Review | De vernieuwde publiekstrekker (video)

AUTOFANS
Bentley Bentayga V8 Review | De vernieuwde publiekstrekker (video)
Je mag voor of tegen SUV's zijn, maar hun meerwaarde voor luxemerken valt niet te onderschatten. Neem nu Bentley bijvoorbeeld, waar de Bentayga heel wat nieuwe klanten binnenhaalt. Ook met deze V8.
Lees verder

Over design, eenvoud en Belgische bescheidenheid, met Mazda-designdirecteur Jo Stenuit – RoadTrip #19
Deze week krijgen we hoog bezoek in onze podcast, want de designdirecteur van Mazda Europe komt langs. De man die beslist hoe een Mazda er bij ons uitziet, komt gewoon uit eigen land: Jo Stenuit.
Lees verder

Sorry Ineos: Bowler mag iconisch Land Rover Defender-design wel gebruiken
Eerder dit jaar vochten de Britse merken Ineos en Land Rover nog een strijd uit voor de rechtbank omdat de Ineos Grenadier volgens Land Rover iets te hard op de Defender leek. Nu krijgt 4x4-specialist Bowler van Land Rover wel de toestemming om het design van de klassieke Defender te gebruiken.
Lees verder

Officieel: Nissan Navara krijgt nieuwe snoet en veiligheidsupdate
Nissan heeft zijn pick-up langs de schoonheidsspecialist gestuurd. De Navara krijgt een opgefrist ontwerp, een uitgebreidere veiligheidsuitrusting en een speciale versie, de PRO-4X.
Lees verder

Subaru lost nieuw puzzelstukje van BRZ
Subaru heeft alweer een detail van de nieuwe generatie BRZ prijsgegeven. Bij wijze van plaagplaatje stuurden de Japanners – hou je vast – een foto van een koplamp de wereld in.
Lees verder