maandag 2 november 2020

Autoweek: BMW iNext klaar voor onthulling

BMW iNext klaar voor onthulling
BMW heeft eindelijk een definitieve onthullingsdatum gehangen aan de iNext. Het veelbelovende elektrische model wordt later deze maand gepresenteerd. Daarbij belooft ook Mini deze maand groot nieuws op het podium te tillen.
Lees verder

CDA wil fiscale voordelen elektrische auto's terugschroeven
Volledig elektrische auto's genieten nu nog enkele belastingvoordelen, maar als het aan het CDA ligt, verdwijnen die in versneld tempo.
Lees verder

Verkoopcijfers oktober: -5,3 procent
Ruim vijf procent minder registraties dan dezelfde maand vorig jaar: dat is de magere score van de afgelopen maand. Maar omdat alles relatief is, valt dat cijfer toch weer mee. Vooral de Volkswagen ID.3 wist de schade voor oktober 2020 te beperken.
Lees verder

Volvo zet in op ontwikkeling eigen elektromotoren
Volvo gaat sterker inzetten op de ontwikkeling van haar eigen elektromotoren. Het meest concrete wapenfeit is de opening van een nieuw ontwikkelingscentrum in Shanghai.
Lees verder

De auto's waarin Sean Connery als James Bond reed
Sean Connery, de Schotse acteur die wereldberoemd werd dankzij zijn vertolking van James Bond, overleed afgelopen weekend op 90-jarige leeftijd. Nog immer prijzen fans van de filmreeks de manier waarop hij 007 speelde. Uiteraard zijn de Bondfilms niet compleet zonder de juiste auto's. Connery zette hiervoor de toon. Ter nagedachtenis zijn dit de vijf meest prominente auto's waarmee hij als 007 op het witte doek verscheen, uiteraard te beginnen met de meest iconische Bond-auto ooit.
Lees verder