vrijdag 6 november 2020

Autoweek: In het Wild: Peugeot 505 Familiale

In het Wild: Peugeot 505 Familiale
De stationwagen met meer dan vijf zitplaatsen is altijd vrij zeldzaam gebleven en is inmiddels bijna helemaal uitgestorven. Deze Peugeot 505 Familiale houdt dapper stand, dankzij een eigenaar die 'm al sinds mensenheugenis rijdt.
Lees verder

'Kabinet helpt VDL Nedcar, maar wil regie niet overnemen'
Het kabinet helpt VDL Nedcar met de zoektocht naar een nieuwe klant en wil zich daarbij best een grote rol toebedelen. Maar het gaat minister Eric Wiebes (Economische Zaken) te ver om op de stoel van de bestuurder te gaan zitten en "de regie over te nemen".
Lees verder

Bentley: 'Vanaf 2026 alleen nog EV'en plug-in hybrides'
In 2025 komt de eerste elektrische Bentley. Een jaar later verkoopt het merk alleen nog maar plug-ins en elektrische modellen!
Lees verder

Dít is de Ford Ecosport Active!
Ford voegt een nieuwe uitvoering aan het leveringsgamma van de Ecosport toe. De compacte cross-over is er voortaan ook als Ecosport Active, een avontuurlijk aangeklede versie die oogt alsof het model zo van meet af aan het moeten zijn.
Lees verder

Dodge Durango aangescherpt
Dodge heeft de Durango vernieuwd. De concurrent van auto's als de Jeep Grand Cherokee en Ford Explorer gaat niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen onder het mes. In Nederland is de Durango overigens niet verkrijgbaar, maar dat maakt de SUV niet minder interessant.
Lees verder