donderdag 5 november 2020

Autoweek: Mercedes-Benz 190 6.0 - 1984 - Kloppend Hart

Mercedes-Benz 190 6.0 - 1984 - Kloppend Hart
Johan Muter las op internet net iets te vaak dat het niet mogelijk is om een V12 in een Mercedes-Benz 190 te bouwen. De werktuigbouwkundige houdt wel van een uitdaging, dus moest zijn oude 190 er aan geloven. Er ging een tijdje werk in zitten, maar dan heb je ook wat: hij bouwde zijn 190 V12 zónder afbreuk te doen aan de Mercedes-Benz bouwkwaliteit.
Lees verder

Fastned wint rechtszaak over exclusieve laadplekken
De Raad van State heeft Fastned in het gelijk gesteld in een rechtszaak over de plaatsing van laadpalen. Een wegrestaurant kreeg van de overheid toestemming voor exclusieve plaatsing van laadpalen, maar dat is volgens de Raad van State niet de bedoeling.
Lees verder

Polestar 2, Taycan en Corsa E bij winnaars Goldene Lenkrad
Maar liefst 12 auto's kregen de prestigieuze Duitse autoprijs Das Goldene Lenkrad. Onder meer de Porsche Taycan, Polestar 2 en Opel Corsa E hebben zo'n gouden stuur gekregen.
Lees verder

Nissan Navara vernieuwd
Nissan heeft de Navara een facelift gegeven. De vernieuwde Nissan Navara heeft naast een nieuw uiterlijk onder meer nieuwe veiligheidssystemen.
Lees verder

Subaru BRZ laat koplamp zien
Voor liefhebbers van betaalbare sportauto's zijn het donkere tijden, maar Subaru fungeert als lichtpuntje. Letterlijk, in dit geval: een koplamp van de geheel nieuwe BRZ is vast helemaal te zien!
Lees verder