zaterdag 28 november 2020

Autoweek: Mercedes-Benz registreert EQE 43, 53 en 63

Mercedes-Benz registreert EQE 43, 53 en 63
Daimler AG, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, heeft bij het EUIPO de type-aanduidingen EQE 43, EQE 53 en EQE 63 ingediend.
Lees verder

'Ruim kwart schadeherstelbedrijven verlieslatend door crisis'
De impact van de coronacrisis op schadeherstelbedrijven is bijzonder groot. Zo'n 25 tot 30 procent van de bedrijven in de sector zegt momenteel verlies te maken omdat er gewoonweg minder werk voorhanden is, meldt brancheorganisatie FOCWA.
Lees verder

Lexus ES 300h - Achteruitkijkspiegel
Achteruitkijken naar een week waarin Diego Maradona én mevrouw De Bok hun kaarsje uitbliezen doe je liever niet. Daarom pakt Frank een auto zonder spiegels. Hij belt met de dakloze Stéphan, die zich afvraagt waarom Audi ineens niet meer in waterstof gelooft. Afgelopen week was Thanksgiving, een mooie gelegenheid om te melden dat één kalkoenenfarm onze snelheidsbeperkingen ongedaan maakt. En wat gaat Frank doen met zijn Bovag-bord?
Lees verder

Back to Basics: Porsche Taycan
Porsche heeft momenteel één EV in de prijslijst staan: de Taycan. Hoe zit het met de standaarduitrusting? In deze editie van Back to Basics: de Taycan 4S.
Lees verder

In het Wild: Ford Granada (1980)
Sinds 2014 geldt de motorrijtuigenbelastingvrijstelling voor oldtimers voor auto's met een leeftijd vanaf 40 in plaats 25 jaar. Wat je daar ook van vindt, het zorgt er wel voor dat de klassieker weer meer de gekoesterde liefhebbersauto is die het moet zijn. Er zijn echter altijd uitzonderingen.
Lees verder