dinsdag 17 november 2020

Autoweek: Nissan ontkent mogelijke verkoop Mitsubishi-aandeel

Nissan ontkent mogelijke verkoop Mitsubishi-aandeel
Nissan zou plannen hebben om haar forse aandeel in Mitsubishi te verkopen, maar volgens Nissan-COO Aswhani Gupta is daar niets van waar.
Lees verder

Bovag en KNAC: consument ziet waterstof wel zitten
Waterstof lijkt in de snelle opmars van batterij-elektrische auto's onder te sneeuwen. Maar de consument gelooft er nog steeds in, blijkt uit een onderzoek, uitgevoerd door KNAC en Bovag. Gesprekken die AutoWeek onlangs voerde met wetenschappers, captains of industry en andere deskundigen over fuel cell-technologie, geven een meer genuanceerd beeld.
Lees verder

Camper wordt steeds vaker gebruikt als werkplek
De wereld is klein geworden in 2020 nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en thuiswerken. Een deel van de campereigenaren ziet hun huisje op wielen daarom als ideale werkplek.
Lees verder

Renault Espace klaar voor 2021
De Renault Espace is klaar voor 2021 en dat betekent dat de prijslijst is veranderd. De Blue dCi 200 wordt de Blue dCi 190. AutoWeek heeft de prijzen!
Lees verder

Mercedes-Benz op pad met EQA en EQS
Mercedes-Benz stoomt de volledig elektrische EQA en EQS klaar voor hun debuut van komend jaar. De elektrische equivalenten van respectievelijk de GLA en S-klasse worden flink op de proef gesteld.
Lees verder