vrijdag 20 november 2020

Autoweek: Volkswagen Arteon Shooting Brake - Rij-impressie

Volkswagen Arteon Shooting Brake - Rij-impressie
Wat de Passat CC en later de CC-zonder-Passat niet lukte, slaagt kennelijk bij de Arteon wel. Het succes is weliswaar niet van Tiguan-niveau, maar genoeg om de verleidelijke D-segmenter een facelift te geven én daarbij een nieuwe carrosserie-variant te introduceren.
Lees verder

Morgan zwaait 3 Wheeler uit met speciale editie
Morgan beëindigt de productie van de 3 Wheeler in stijl met de Project 101, een gelimiteerde editie van 33 exemplaren die teruggrijpt op de geschiedenis.
Lees verder

Kia e-Niro dankzij kleinere accu fors goedkoper
Kia heeft de line-up van de e-Niro vernieuwd. Voortaan is hij ook leverbaar met een kleinere accu van 39,2 kWh, die de vanafprijs fors drukt. Daarnaast is de e-Niro voortaan leverbaar in meer uitvoeringen.
Lees verder

Ford Transit Connect lust nu ook biodiesel
Ford kondigt een aantal kleine verbeteringen aan voor de Transit Connect. De compacte bestelbus van het merk kan voortaan rijden op biodiesel en heeft een iets hoger laadvermogen. Ook is hij leverbaar met een nieuw uitrustingsniveau: de Limited.
Lees verder

Lincoln Nautilus krijgt facelift
De Lincoln Nautilus is vernieuwd. De evenknie van de Ford Edge blijft vanbuiten zichzelf, maar krijgt een volledig nieuw interieur.
Lees verder