woensdag 11 november 2020

Autoweek: Voormalig Aston Martin-CEO werkt aan terugkeer Bizzarrini

Voormalig Aston Martin-CEO werkt aan terugkeer Bizzarrini
Sportwagenmerk Bizzarrini keert mogelijk terug onder leiding van Ulrich Bez. Het is nog niet bekend wat voor auto's het herboren merk gaat bouwen.
Lees verder

Vijf gebruikte auto's voor minder dan 500 euro
Wil je je eerste auto kopen, een auto kopen om het openbaar vervoer te mijden of simpelweg zo goedkoop mogelijk autorijden? Met €500 kun je je slag slaan!
Lees verder

Hyundai i20 - Rij-impressie
De Hyundai i20 is helemaal nieuw. Lager en breder dan zijn voorganger, en vooral wat opvallender gestileerd. Onderhuids zijn bekende motoren te vinden maar doet ook 48 voltmildhybride techniek zijn intrede. Maakt dat de i20 een model waarmee de concurrentie meer dan ooit rekening mee moet houden?
Lees verder

Hyundai Kona Electric vernieuwd
Hyundai heeft de Kona Electric vernieuwd. De elektrische cross-over is designtechnisch helemaal in lijn gebracht met de eerder al gefacelifte niet-elektrische versies van de Kona. De opgefriste Kona Electric staat vanaf de zomer van volgend jaar bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

Rezvani Hercules 6x6: zes wielen en 1.300 pk
De Rezvani Hercules 6x6 is maffer dan maf en krachtiger dan de oerknal. Wat te denken van een 1.300 pk sterke V8 die maar liefst zes wielen aandrijft?
Lees verder