donderdag 26 november 2020

Autozine: Kia Sorento PHEV kost 49.595 euro

Kia Sorento PHEV kost 49.595 euro
Kia heeft een prijskaart gehangen aan de Sorento Plug-in Hybrid. De emissievriendelijke stekker-SUV is nu te bestellen in vier uitvoeringen. Hij arriveert in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland en is te configureren vanaf 49.595 euro.
Lees verder

Autotest: Fiat 500 electric
Er is altijd een verschil geweest tussen een Fiat 500 en zomaar een kleine auto. De Fiat 500 biedt geen superieure specificaties of baanbrekende techniek. Wat de 500 wel doet is dingen leuker maken. Dat geldt voor alles, van het uiterlijk tot de rijeigenschappen. Nu is het tijd voor de Fiat "500 e". Is de elektrische Fiat 500 leuker dan zomaar een elektrische auto?
Lees verder

Audi TT als competition plus
Audi breidt de TT-serie uit met de nieuwe Audi TTS competition plus. Deze extra potente versie van de TTS Coupe en Roadster is voorzien van sportieve extras en een vermogen van 235 kW / 320 pk. Eveneens nieuw voor de Audi TT- en TTS-serie is de bronze selection uitrusting van Audi Sport GmbH. Dit pakket versterkt het design van de Coupe en Roadster met bronskleurige accenten.
Lees verder

Nieuwe motoren voor Kia Ceed 2021
Kia maakt nieuwe aandrijflijnen beschikbaar voor alle uitvoeringen van de Ceed line-up. De nieuwe Smartstream 1.5 T-GDi vervangt de 1.4 T-GDi en belooft betere prestaties tegen lagere emissies. Zowel de 1.0 T-GDi als de nieuwe 1.5 T-GDi zijn binnenkort ook leverbaar als 48V EcoDynamics+ Mild-Hybrid met DCT7-automaat.
Lees verder

Subaru opent AI Lab
Subaru opent de deuren van Subaru Lab, een gloednieuw Artificial Intelligence-ontwikkelingscentrum. De opening vindt volgende maand plaats in Tokio.Het nieuwe Subaru Lab zal dienen als kernbasis voor de verdere ontwikkeling van EyeSight en verscheidene ArtificiaI Intelligence-toepassingen. Diverse gegevens over ondermeer AI, beeldverwerking, cameras, sensoren en voertuigbesturing zullen er worden verzameld en worden verwerkt. De bedoeling is om sneller te kunnen schakelen in het ontwikkelen, produceren en optimaliseren van bestaande en nieuwe veiligheidssystemen voor autos.
Lees verder

Skoda start productie ENYAQ iV
Skoda heeft in de fabriek in Mlada Boleslav het startschot gegeven voor de serieproductie van de ENYAQ iV. De 100% elektrische SUV is het eerste productiemodel van Skoda dat is gebaseerd op het elektrische MEB-platform van de Volkswagen Groep. In de nabije toekomst gaat Skoda dagelijks zon 350 exemplaren van de nieuwe SUV produceren, op dezelfde lijn waarop ook de OCTAVIA en KAROQ worden gebouwd. Daarmee is dit de enige productielijn van de Volkswagen Groep waarop zowel autos op het MQB-platform als op MEB-basis worden geassembleerd.
Lees verder

Mazda maakt prijzen CX-5 2021 bekend
Mazda heeft de CX-5 aangepast voor modeljaar 2021. Met meer luxe, de toevoeging van een extra uitrustingsniveau, lagere emissies en scherpere prijzen gaat de CX-5 het nieuwe jaar in. Vanaf half december staat de CX-5 modeljaar 2021 in de Nederlandse showrooms voor prijzen die beginnen bij 35.990 euro inclusief kosten rijklaar maken op basis van levering in 2020.
Lees verder