zaterdag 21 november 2020

Autozine: Opel Mokka ook als Ultimate en GS-Line

Opel Mokka ook als Ultimate en GS-Line
De nieuwe Opel Mokka is straks ook leverbaar in twee uitgesproken versies: de luxueuze Ultimate en de sportieve GS Line.
Lees verder

Mercedes-Benz verhoogt laadsnelheid EQC
Mercedes-Benz verbetert de technische specificaties van de EQC 400 4MATIC: het model beschikt per direct standaard over een watergekoelde 11 kW boordlader. Dit nieuwe systeem verkort de tijd voor het laden met wisselstroom (AC) aanzienlijk. De wereldwijde fabrieken van Mercedes-Benz in Duitsland en China hebben daarnaast gereageerd op de toenemende vraag naar accusystemen: de capaciteit is op beide locaties sinds het begin van de productie stap voor stap verhoogd.
Lees verder

Toyota Yaris wint SAFETYBEST award 2021
Toyota is door de AUTOBEST-jury onderscheiden met de SAFETYBEST award 2021 voor de ontwikkeling en montage van centrale airbags in de nieuwe Yaris. De centrale airbags zijn een primeur in het Europese B-segment van de automarkt.
Lees verder

Mazda viert 10 jaar Kodo designtaal
Met de designtaal Kodo - de ziel van beweging zette Chief Designer Ikuo Maeda van Mazda Motor Corporation in 2010 een nieuwe richting in voor de vormgeving bij Mazda. De nieuwe designfilosofie werd, deze maand tien jaar geleden, gelanceerd op de Los Angeles Motor Show met de conceptcar Shinari en heeft sindsdien het design van Mazda bepaald. Een decennium en een fase van ontwikkeling later is Kodo even populair als altijd, met autos die volgens deze denkrichting zijn ontworpen en prijzen blijven winnen, waaronder de World Design Car of the Year voor de Mazda3 in 2020.
Lees verder

Nissan Leaf nu vanaf 359 euro per maand
Nissan maakt elektrisch rijden bereikbaar voor particulieren die zorgeloos willen genieten van alle voordelen, zonder grote investering te hoeven doen. De private leasetarieven van de Nissan LEAF zijn tijdelijk extra scherp: het model is vanaf 359 euro per maand te rijden.
Lees verder

Suzuki verlaagt prijs Across
De Suzuki Across krijgt per direct een nieuwe prijs. De Plug-in Hybrid van Suzuki is te bestellen vanaf 55.900 euro. Met zijn nieuwe prijs is de Suzuki Across ruim 9.000 euro lager geprijsd dan voorheen. Hiermee krijgt de 225 kW (306 pk) sterke Plug-in Hybrid vrijwel overal in Europa een vergelijkbare vanafprijs. Aan de standaarduitrusting verandert niets, zo beschikt elke Across over LED-verlichting, stoelverwarming voorin en achterin (buitenste zitplaatsen), stuurwielverwarming, Dual zone Climate Control, 19 inch lichtmetalen velgen en een 9 inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.
Lees verder

Volkswagen prijst Golf 8 Variant
Volkswagen start in januari 2021 met de levering van de Golf 8 Variant. Direct bij de marktintroductie zijn er ook drie geelektrificeerde benzineversies beschikbaar. De extra ruime en veelzijdige Golf is inmiddels te bestellen, met prijzen die beginnen bij 28.690 euro.
Lees verder