dinsdag 24 november 2020

BMW Group #NEXTGen 2020.

BMW Group #NEXTGen 2020.
BMW Group #NEXTGen 2020: de volgende stap naar onze toekomst.
Lees verder

BMW Group zet nieuwe standaarden voor rijsimulatie met nieuwe Driving Simulation Center.
BMW Group's nieuwe Driving Simulation Center is het meest geavanceerde en gediversifieerde simulatiecentrum binnen de automotive industrie. #NEXTGen 2020 biedt een exclusieve blik achter de schermen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert twee wereldpremières.
Op donderdag 19 november 2020 om 16:00 uur onthult BMW Motorrad twee nieuwe modellen uit zijn Roadster-wereld. De wereldpremières worden gestreamd via de officiële BMW Motorrad social media-kanalen.
Lees verder

MINI Vision Urbanaut.
MINI gebruikt #NEXTGen om de MINI Vision Urbanaut te presenteren - een geheel nieuwe interpretatie van een visie op ruimte. De MINI Vision Urbanaut biedt meer binnenruimte en veelzijdigheid dan ooit tevoren, maar toch met een minimale voetafdruk. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert de nieuwe BMW G 310 R.
Met zijn krachtige, dynamische eencilinder, opende de BMW G 310 R met zijn verschijning in 2015 de wereld van BMW Motorrad's Dynamic Roadster. Snel en wendbaar in de stad, zelfverzekerd en krachtig op de snelweg – als resultaat bracht de doelgerichte Dynamic Roadster veel klanten over de hele wereld plezier. Om dit vast te houden in de toekomst, heeft BMW Motorrad de BMW G 310 R op een aantal vlakken verbeterd. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW S 1000 R.
De nieuwe BMW S 1000 R combineert de sterke punten van de superbike BMW S 1000 RR met de compromisloze dynamiek van een Roadster. Innovatieve technologie en nieuwe uitrustingen zorgen voor nog verder verbeterde rijeigenschappen en meer veiligheid. Het nieuwe design is dynamischer en geeft de S 1000 R een opvallend, dynamisch en eigen karakter.
Lees verder

BMW Group meest duurzame autobedrijf in Dow Jones Sustainability Indices 2020.
Het meest duurzame autobedrijf ter wereld. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW ConnectedDrive Deals.
BMW rijders kunnen sinds 2015 eenvoudig hun BMW achteraf personaliseren met digitale producten en diensten via de BMW ConnectedDrive Store. Na aanschaf worden functies direct over-the-air geactiveerd. Van 24 tot en met 30 november is er tijdelijk voordeel tot 30% op bijna het volledige assortiment.
Lees verder