woensdag 30 december 2020

Autofans: Deze 5 gekke concept cars wilde Daihatsu showen op Tokyo Auto Show

AUTOFANS
Deze 5 gekke concept cars wilde Daihatsu showen op Tokyo Auto Show
Taal Nederlands De Tokyo Auto Show die begin volgend jaar zou plaatsvinden gaat niet door. Jammer voor Daihatsu, want dat had wel maar liefst vijf concept cars klaar om te laten zien op de autoshow voor tuningliefhebbers.
Lees verder

Gaat Renault 1 op 3 modellen schrappen?
Taal Nederlands Renault zal op 14 januari een plan voor de toekomst voorstellen. De details daarover zijn nog niet doorgegeven maar de eerste geruchten klinken alvast niet rooskleurig voor verschillende modellen in het gamma.
Lees verder

Dit was 2020: de 5 opvallendste trends volgens redacteur Wim
Taal Nederlands Dat 2020 geen gewoon jaar ging worden, hadden we een jaar geleden nooit durven voorspellen. Redacteur Wim blikt terug op vijf trends die hem het afgelopen jaar het meest zijn bijgebleven.
Lees verder

75 jaar geleden startte massaproductie Kever
Taal Nederlands In de jaren 30 ontwikkelde Ferdinand Porsche in opdracht van de Duitse overheid een wagen voor het volk. Toen kwam de Tweede Wereldoorlog, waardoor de massaproductie een stukje opschoof.
Lees verder

De 6 meest betrouwbare elektrische auto's volgens gebruikers
Taal Nederlands Het is voor klanten wat zoeken welke elektrische wagen ze kunnen kopen en hoe betrouwbaar die dan zijn. Want de betrouwbaarheid, daar is nog niet zo veel over gekend.
Lees verder