maandag 7 december 2020

Autofans: Toyota kondigt binnenkort elektrische SUV aan

AUTOFANS
Toyota kondigt binnenkort elektrische SUV aan
Toyota stuurt vandaag wat plaagplaatjes uit voor een nieuwe SUV op hun e-TNGA platform. Dat is het platform waarop het merk toekomstige elektrische voertuigen gaat bouwen. En die toekomst is dus niet veraf meer.
Lees verder

Mercedes viert 400.000e G-Klasse
Mercedes en Magna Steyr hebben iets te vieren. Zopas werd het 400.000e exemplaar van hun Geländewagen gebouwd in het Oostenrijkse Graz.
Lees verder

Officieel: MG EHS is eerste MG plug-in op onze markt (2020)
MG presenteert vandaag haar tweede model op onze markt. De MG EHS is de eerste plug-in van het Britse merk en kondigt de verdere uitbreiding van het gamma aan.
Lees verder

Column: Waarom kopen we nog auto's?
Experts zijn het erover eens dat de toekomst van de auto ligt in het gebruik eerder dan het bezit. Dat wordt vaak geïnterpreteerd als een push richting deelauto's, iets wat voor velen een stap te ver gaat. Het idee van een een formule voor particulieren met één maandelijkse prijs voor een auto inclusief belastingen, verzekering en onderhoud, slaat wel steeds meer aan. In het buitenland zo'n formule(private lease) al helemaal ingeburgerd, het is dus een kwestie van tijd.
Lees verder

Rijtest: Renault Megane E-Tech plug-in hybrid (2020)
Sinds de facelift van de Megane heeft de C-segmenter recht op een plug-in hybride-variant. De hatchbackvariant volgt pas later dus wij namen de Grandtour mee voor een test.
Lees verder