zaterdag 5 december 2020

Autoweek: 'Een Franse of Italiaanse auto? Ga voor de facelift' - AutoWeek podcast

'Een Franse of Italiaanse auto? Ga voor de facelift' - AutoWeek podcast
Deze week is Nic de Boer te gast in de Uitlaat, dus uiteraard hebben we het over occasions in het algemeen en klokje rond in het bijzonder.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse bereikt productiemijlpaal
De Mercedes-Benz G-klasse heeft een mijlpaal bereikt. Sinds de introductie van de Geländewagen zijn er 400.000 van gebouwd.
Lees verder

Honda E vs. Mini Cooper SE - Dubbeltest
EV's komen steeds verder op een volle accu. Althans, dat dachten we. Er zijn namelijk altijd uitzonderingen die de regel bevestigen: ziehier de Honda E en de Mini Electric. Het maakt ze overigens geenszins minder interessant. Deze twee elektro-gadgets hebben andere kwaliteiten, elk op hun eigen vlak overigens. Welke is de leukste?
Lees verder

Audi verhoogt ontwikkelingsbudget voor komende vijf jaar
Audi krijgt een behoorlijk ontwikkelingsbudget van de Volkswagen Groep. Tot aan 2025 gaat Audi €35 miljard investeren, waarbij het leeuwendeel voor 'toekomstige technologieën' bestemd is. Hiermee hoopt Audi haar motto 'voorsprong door techniek' in ere te houden.
Lees verder

Mini Electric - Achteruitkijkspiegel
Dat Stephan in de elektrische duurtest-Mini is gestapt voor deze aflevering heeft alles te maken met de plannen van Mini om met nog snellere stekkerversies te komen. Doen! En dat maakt Michiel extra nieuwsgierig naar de duurtester die hij nog niet gereden heeft. Verder verbazen de heren zich dat Skoda nog met een nieuwe Fabia Combi komt en kijken ze reikhalzend uit naar de nieuwe Peugeot 308.
Lees verder