zaterdag 26 december 2020

Autoweek: Facelift Friday: Ferrari 458/488

Facelift Friday: Ferrari 458/488
In letterlijke zin is het nog ver weg, maar overdrachtelijk begeven wij ons vandaag even op glad ijs. Volgens Ferrari (-fans) is de Ferrari 488 namelijk helemaal geen faceliftversie van de 458, maar volgens onze definitie eigenlijk wel.
Lees verder

Top 10 van 2020: Meest gezochte occasions
Veel sectoren hadden het afgelopen jaar zwaar, maar bij de occasionverkoop leek de klap juist behoorlijk mee te vallen. Juist in deze tijd bleek de behoefte aan een eigen vervoermiddel extra groot te zijn. Dit is de top 10 meest gezochte occasions van 2020!
Lees verder

Eindejaarsvideo - Nic – Volvo C30
Nic de Boer evalueert met Marco Gorter het afgelopen jaar. De Volvo C30 wordt alvast uitgeroepen tot occasion van het jaar 2021, als hij tenminste zijn bagagehoesje nog heeft. En hoe kan het nou dat iedereen zo braafjes 100 km/u rijdt?
Lees verder

Back to Basics: Skoda Enyaq iV
De Skoda Enyaq iV is na de Citigo e-iV de tweede EV van het merk. Het kleinood is echter alleen nog uit voorraad leverbaar, wat betekent dat de Enyaq momenteel de enige elektrische Skoda is die je nieuw kunt bestellen. In 'Back to Basics' zoekt AutoWeek uit over welke uitrusting de elektrische SUV voor zijn vanafprijs beschikt.
Lees verder

In het Wild: Maserati Ghibli (1994)
Vandaag de dag is de Maserati Ghibli een sedan, maar dit is niet altijd zo geweest. In 1992 stofte Maserati de naam na 19 jaar weer af voor de opvolger van de Biturbo coupé. AutoWeek-lezer Marc Tiellemans spotte deze blauwe Ghibli uit 1994, die sinds vier jaar in ons land resideert, in zijn woonplaats.
Lees verder