zondag 27 december 2020

Autoweek: Top 10 van 2020: Back to Basics

Top 10 van 2020: Back to Basics
In 2020 was de rubriek 'Back to Basics' wederom een graag geziene gast op onze website. Iedere zaterdag stond er weer een basisversie van een specifiek model klaar om ontleed te worden. Dit zijn de tien best gelezen instappers van het afgelopen jaar!
Lees verder

Eindejaarsvideo - Stéphan - Volkswagen ID.3
Stéphan neemt het afgelopen autojaar door samen met Cornelis. Aan boord van de Volkswagen ID.3 bespreken ze onder meer de Honda e, de Hyundai i10, de Bentley Continental GTC en de Mercedes S-klasse.
Lees verder

De Vluchtstrook: Mazda 'Suitcase Car'
Iedereen die weleens op een vliegveld is geweest, zal het herkennen: de eindeloze stukken lopen. Van de vertrekhal naar de douane, van de douane naar de gate; er komt geen einde aan. Hoe mooi zou het zijn als je die meters rijdend af kon leggen? In deze editie van De Vluchtstrook: de Mazda 'Suitcase Car', een koffer die tegelijkertijd dient als vervoersmiddel!
Lees verder

Top 10 van 2020: De Vluchtstrook
In De Vluchtstrook komt wekelijks een willekeurig onderwerp uit de autowereld langs. Dit is de top 10 van de meest gelezen artikelen van 2020!
Lees verder

Eindejaarsvideo - Frank - Land Rover Defender
Frank belt Stéphan vanuit zijn favoriet van 2020: de nieuwe Land Rover Defender. Geen ruige tochten door de Schotse Hooglanden dit jaar, maar zand happen in Kerkdriel was ook lachen. Geen gerieflijke hotelkamers, maar een daktent op het strand is nog veel leuker. Misschien waarderen we de luxe die voor corona normaal vonden, straks wat meer. Trouwens, wat kan er nog misgaan met dé Gouden Drijfstang op je bureau?
Lees verder