woensdag 2 december 2020

Autoweek: VDL Nedcar schrapt 750 banen door lagere vraag BMW

VDL Nedcar schrapt 750 banen door lagere vraag BMW
Bij autofabriek VDL Nedcar in het Limburgse Born verdwijnen 750 arbeidsplaatsen. Tot 2023 maakt de fabriek nog auto's voor BMW, maar vanaf volgend jaar wordt de productie al teruggeschroefd. Om die reden zijn er minder mensen nodig.
Lees verder

Volvo-CEO: 'In 2030 alleen nog maar EV's in het aanbod'
Volvo-CEO Hakan Samuelsson zou 'verrast' zijn als zijn merk binnen de komende tien jaar niet volledig elektrisch is. Daarmee stelt Volvo een doel voor 2030.
Lees verder

Meer bekend over nieuwe DS 4
De nieuwe DS 4 wordt begin 2021 onthuld, maar DS heeft alvast wat details uit de doeken gedaan. De compacte middenklasser volgt het voorbeeld van z'n grotere broers en van andere stalgenoten.
Lees verder

Volvo V60 T6 AWD - 2011 - Klokje rond
Ronald de Bruin kocht kortgeleden een dikke Volvo V60, afkomstig van Zweedse import, met een gezonde 240.000 kilometer op de teller. Voor Klokje Rond-begrippen is die kilometerstand nog aan de lage kant, maar toch is het interessant om zo'n T6 eens door te lichten. Want op het technische vlak valt er een boel over te vertellen.
Lees verder

Een SUV graag en het liefst elektrisch!
Je ziet het straatbeeld veranderen. Stond de Volkswagen Golf vroeger per definitie aan de top van het segment zakelijke leaseauto's van € 20.000,- tot € 40.000,-, tegenwoordig staan de meest populaire auto's wat hoger op de wielen.
Lees verder