woensdag 30 december 2020

Autoweek: Zo bepaalt Skoda het laadvolume van haar auto's

Zo bepaalt Skoda het laadvolume van haar auto's
De ADAC concludeerde deze week dat sommige fabrikanten nogal optimistische maten opgeven als het aankomt op de laadruimte. Skoda reageert daarop door meer inzicht te geven in hoe het bij haar modellen tot de cijfers komt.
Lees verder

Leapmotor introduceert elektrische SUV
Dít is de Leapmotor C11, een nieuwe elektrische SUV die het moet opnemen tegen auto's als de Tesla Model Y. Voor een fractie van de prijs.
Lees verder

BMW laat heftige M5 CS alvast zien
BMW trekt in januari het doek van de M5 CS, een nog lichtere en snellere variant van de supersedan. Het merk geeft nu alvast een voorproefje van wat komen gaat!
Lees verder

'Ferrari werkt aan meerdere elektrische SUV's'
Ferrari gaat overstag. Jarenlang heeft het merk ontkend dat het van plan was om met een EV op de proppen te komen, maar naar verluidt werkt Ferrari aan twee EV's die op hetzelfde platform als de SUV Purosangue komen te staan. Die laatste krijgt overigens nog wel benzinekracht onder de kap.
Lees verder

Top 10 van 2020: meest spraakmakende artikelen
Ook in 2020 reageerden jullie massaal op de dagelijkse nieuwsstroom. Discussies, suggesties, creatieve oplossingen; zo'n beetje alles passeerde de revue in de reacties. Het ene artikel roept uiteraard net wat meer discussie op dan het andere. Dit zijn de tien artikelen die de meeste reacties verzamelden in het afgelopen jaar.
Lees verder