vrijdag 11 december 2020

BMW Motorrad Rider Equipment 2021.

BMW Motorrad Rider Equipment 2021.
BMW Motorrad presenteert de nieuwe rijders uitrusting voor 2021. De BMW Motorrad Rider Equipment biedt vakmanschap van de hoogste kwaliteit voor het nieuwe motorseizoen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

MINI ontwikkelt concepten voor elektrische John Cooper Works-modellen.
De evolutie van het MINI modellengamma is gericht op de voortdurende uitbreiding van elektrische mobiliteit. Dit biedt ook nieuwe mogelijkheden voor MINI John Cooper Works. Kenmerkende sportieve prestaties in combinatie met een emissievrije aandrijflijn zullen het onderscheidende profiel van de MINI John Cooper Works-modellen verder aanscherpen. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Nieuwe MINI app voor Nederlandse MINI rijders en fans.
Intuïtief te gebruiken en een volledig nieuw design • In Nederland maken bijna 12.000 MINI-rijders gebruik van de MINI Apps • Nieuwe diensten voor de elektrische MINI rijder in Nederland.
Lees verder

De nieuwste generatie My BMW App nu beschikbaar voor Nederlandse BMW-rijders en fans.
Sinds de introductie van de BMW i Remote App in 2013, gevolgd door de BMW Connected App, biedt BMW klanten moeiteloze connectiviteit tussen hun smartphone en hun auto. De BMW Apps hebben in Nederland ruim 70.000 gebruikers. Sinds juli van dit jaar zijn inmiddels meer dan 10.000 gebruikers actief in de nieuwe My BMW App. De My BMW App heeft een nieuw, intuïtieve en vereenvoudigd design en nieuwe diensten die de elektrische BMW-rijder ondersteunen.
Lees verder

Duurtest op de Noordkaap: de BMW iX ondergaat de laatste wintertests.
Nieuw technologisch vlaggenschip van BMW Group voltooit intensief testprogramma voor aandrijflijn, onderstel en wielophanging, laadtechnologie, hoogvoltage-accu's en warmtebeheer tijdens extreem koude omstandigheden. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group Nederland eerste autofabrikant die Charter Diversiteit tekent.
Ambitieuze doelen om meest vooruitstrevende organisatie te zijn op het gebied van diversiteit en inclusiviteit binnen het automotive segment.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.
De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is ontworpen volgens de nieuwe designtaal van BMW die sportieve elegantie uitstraalt, met een nieuw dakdesign en beduidend hogere prestaties in vergelijking met het voorgaande model. Het design en de rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter. De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio staat vanaf 13 maart 2021 in de showroom.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé bekend.
De prijzen van de nieuwe BMW M3 Sedan en nieuwe BMW M4 Coupé zijn bekend. De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé bieden een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. Van beide modellen is er een nog krachtiger Competition uitvoering. De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé. staan vanaf 13 maart 2021 bij de dealer.
Lees verder