dinsdag 5 januari 2021

Autofans: Ook Oostende heeft virtueel autosalon

AUTOFANS
Ook Oostende heeft virtueel autosalon
Taal Nederlands Vanwege de coronamaatregelen kan een massa-evenement als het Brusselse Autosalon niet doorgaan. Her en der verrijzen initiatieven om de verkoop toch aan te zwengelen. Zo is er binnenkort ook AutOostende, een virtueel salon, met steun van de Koningin der Badsteden.
Lees verder

Zo berekent Skoda je laadvolume
Taal Nederlands Dat niet alle automerken het zo nauw nemen met het invullen van de beschikbare laadruimte, bleek onlangs uit een onderzoek. Maar bij Skoda tellen ze wel zodanig dat de laadruimte van jouw Superb écht wel de grootste is.
Lees verder

Alfa Romeo: "Tonale vanaf dit najaar te koop"
Taal Nederlands Alfa Romeo kijkt tegen een mooi najaar aan, want in september zou de Tonale officieel onthuld worden. Dat wordt stilaan tijd.
Lees verder

Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van Hyundai
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij Hyundai zoal zijn.
Lees verder

Officieel: Bentley Bentayga Hybrid, eerste van twee Bentley-PHEV's in 2021
Taal Nederlands Bentley heeft het doek gehaald van de stekkerversie van zijn kolossale SUV. De Bentayga Hybrid krijgt een grotere batterij en hoopt daardoor volledig elektrisch 50 NEDC-kilometer ver te geraken.
Lees verder