maandag 4 januari 2021

Autofans: Wedstrijd: win een weekend met een MINI naar keuze!

AUTOFANS
Wedstrijd: win een weekend met een MINI naar keuze!
Taal Nederlands Wat is er in deze coronatijd leuker dan een weekendje eropuit kunnen trekken? Een weekend rond kunnen toeren met een MINI natuurlijk! MINI en Autofans geven zo'n weekendje rijplezier cadeau aan één gelukkige winnaar. Wat je daar precies voor moet doen?
Lees verder

Autofans blikt terug op een bewogen 2020 – RoadTrip #23
Taal Nederlands 2020, wat een jaar! In de laatste podcast van 2020 blikken redactieleden Sven, Wim en Wim terug op een behoorlijk bewogen jaar. Voor de gelegenheid doen ze dat coronaproof achter plexiglas op een bijzondere locatie.
Lees verder

Prior Design maakt rallykar van jouw Hyundai i30
Taal Nederlands Prior Design kennen we vooral van een hoop brute bodykits op basis van Duitse premiumwagens. Nu hebben ze zich ook aan de Hyundai i30 N gewaagd. Geslaagd?
Lees verder

Officieel: Seres 3, nieuwe elektrische chinees (2021)
Taal Nederlands Met een nieuwe invoerder op de Belgische markt lijkt de invoer van Aziatische elektrische wagens niet meer te stoppen. De recentste toevoeging aan het aanbod is deze Seres 3.
Lees verder

Dit worden de nieuwe elektrische modellen voor 2021
Taal Nederlands De laadaansluiting op onze testwagenparking kan het je vertellen. Het aandeel van elektrische wagens in de showrooms stijgt zienderogen. Wij lijsten de belangrijkste nieuwigheden voor 2021 op.
Lees verder