zaterdag 23 januari 2021

Autoweek: Extra centimeters voor BMW 3-serie

Extra centimeters voor BMW 3-serie
BMW heeft het doek getrokken van de 3-serie Gran Limousine. Een uitvoering die, zoals z'n naam al doet vermoeden, langer is dan gewoonlijk.
Lees verder

Michel Vaillant verliest zijn schepper; Jean Graton
Donderdag overleed de 97-jarige Franse striptekenaar Jean Graton, die een racelegende werd met tekenpen en papier als geestesvader van Michel Vaillant.
Lees verder

Nieuwe neus voor Buick Enclave
Buick toont een vernieuwde versie van de Enclave. Met name de neus van de forse SUV gaat flink op de schop.
Lees verder

Jeep Compass vs. Volvo XC40 - Dubbeltest
Het heeft even geduurd, maar het voormalige redneck-petrolheadmerk Jeep heeft een plug-in hybride in het gamma. Met de Compass kun je voortaan ook emissievrij je korte ritjes doen en omdat we een Volvo XC40 T5 Recharge in de duurteststal hebben, kan een confrontatie niet uitblijven.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - Opel Corsa
Frank belt vanuit een Opel Corsa met Michiel om de week door te nemen. Wat vinden ze van de Mercedes-Benz EQA? Spionagebeelden van de volgende Citroën C5 brengen warme herinneringen boven aan de vorige generaties en Citroën in het algemeen. Verder afscheid van een man die de autowereld misschien niet wezenlijk beïnvloedde, maar hem wel een beetje kleurrijker maakte. Over dode mannen gesproken: Franks opa zette ooit Winston Churchill op de foto. Maar in welke auto was dat? Raden maar!
Lees verder