vrijdag 15 januari 2021

Autoweek: Productieversie Nissan Z Proto 'Nissan 400Z' in beeld

Productieversie Nissan Z Proto 'Nissan 400Z' in beeld
In september verrijkte Nissan de autowereld met de heerlijke Nissan Z Proto, een voorbode voor de langverwachte volgende stap in de Z-modellenlijn. Deze patentschetsen tonen aan dat de auto daadwerkelijk nagenoeg ongewijzigd in productie zal gaan.
Lees verder

Ministerie I&W: 'Auto ook in de toekomst dominant'
Het Ministerie van I&W heeft het Toekomstperspectief Automobiliteit 2040 bekend gemaakt. De auto zal in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen.
Lees verder

Pogea Racing Hercules is brede Abarth 595
Tuner Pogea Racing heeft de Abarth 595 onder handen genomen. De kleine sportmachine krijgt niet louter optisch machtsvertoon, want Pogea heeft ook in technisch opzicht het nodige werk verricht.
Lees verder

'Geen verkeersboetes op het vasteland voor Britten na Brexit'
Met de Brexit komt ook de afspraak tussen EU-landen om elkaars flitsboetes te innen te vervallen. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er veel minder  verkeersboetes over en weer zullen worden gestuurd. Britten gaan dan vrijuit in de EU, terwijl reizigers vanuit de EU in het Verenigd Koninkrijk wellicht straffeloos overtredingen kunnen begaan.
Lees verder

Honda e-Drag is voor dragstrip verbouwde Honda e
De Honda e-Drag is een speciaal voor de dragstrip geprepareerde versie van de Honda E. Wat een knotsgek ding! Ook de N-One wordt door Honda Acces opgedirkt.
Lees verder