zaterdag 9 januari 2021

Autozine: Kia onthult nieuw logo

Kia onthult nieuw logo
Kia heeft zijn nieuwe logo en wereldwijde merkslogan onthuld. Het nieuwe gezicht en de eveneens nieuwe merkbelofte geven uiting aan de ambities van het merk om een leidende positie in de toekomstige mobiliteitsindustrie te vestigen en daarmee bijna alle facetten van het merk te vernieuwen.
Lees verder

Seat Leon nu ook in gewone uitvoeringen
SEAT trapt 2021 af met Business Intense-versies voor de nieuwe Leon en Leon Sportstourer in Style- en FR-trim. Business Intense staat bij SEAT altijd voor een combinatie van extra uitrusting met veel digitale functies tegen een beperkte meerprijs. Het voordeel bij een Leon in Business Intense-trim loopt op tot maximaal 3.160 euro.
Lees verder

Mazda6 en MX5 aangepast voor 2021
Zowel de Mazda6 als de MX-5 krijgen een modelupdate, die vanaf nu te bestellen is en vanaf maart 2021 in de showroom zal staan. Bij de Mazda6 betreffen de wijzigingen met name meer luxe en comfort en een aanpassingen in de uitvoeringen. Bij de MX-5 komen er meer luxe uitvoeringen beschikbaar en worden de versies met 184 pk motor aantrekkelijker geprijsd.
Lees verder

Audi introduceert A4 en A5 S-Edition
Audi trapt 2021 af met de S-Edition competition-uitvoeringen van de Audi A4 (Limousine en Avant) en de A5 (Coupe en Sportback). Kenmerken van deze versies zijn de black accenten en een combinatie van sportiviteit en luxe. De S-Edition competitions zijn per direct leverbaar vanaf 45.815 euro.
Lees verder

Volvo voert bouw elektrische auto's op
Volvo verdrievoudigt de productiecapaciteit voor elektrische autos in zijn fabriek in Gent, Belgie. Daarmee speelt het in op de snelgroeiende vraag naar het Recharge-gamma van oplaadbare geelektrificeerde modellen. De verdrievoudiging van de productiecapaciteit valt samen met de bekendmaking van de verkoopresultaten van Volvo over het jaar 2020. De cijfers geven een sterke toename weer in de vraag naar de Recharge-modellen van Volvo. Het aandeel van de Recharge-modellen in het verkooptotaal over 2020 was meer dan het dubbele van dat van 2019.
Lees verder

VW Polo tijdelijk als R-Line Edition
De Volkswagen Polo is tijdelijk leverbaar in een exclusieve R-Line Edition. Dit in een beperkte oplage beschikbare model springt in het oog met onder meer het R-Line exterieurpakket en grote lichtmetalen velgen. Die sportiviteit gaat samen met luxe, connectiviteit en een vanafprijs van 22.790 euro.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz GLA
Een SUV (Sports Utility Vehicle) is een combinatie van een terreinwagen en een personenauto. De GLA is een combinatie van een SUV en de nieuwste reeks modellen van Mercedes-Benz gericht op een jong publiek. En voortaan combineert de GLA ook nog eens een benzine- en een elektromotor. Biedt de "Mercedes-Benz GLA 250 e" daarmee het beste van vele werelden?
Lees verder