dinsdag 12 januari 2021

Autozine: YouTubers maken samen autoprogramma

YouTubers maken samen autoprogramma
Drie YouTubers maken samen een online autoprogramma. Yvette Houtgraaf (zelfbenoemd Automeisje), Elco van der Meer en Irwin Versteegh (eerder actief onder de titel InstaAutoVlog) lanceren deze maand een nieuwe YouTube-serie waar autonieuws, rijtesten en een stukje car-entertainment in de vorm van challenges en vergelijkbaar vertier aan bod komen. De serie kan gevolgd worden op het YouTube kanaal van Groot Licht. De eerste aflevering zal zondag 10 januari 2021 online verschijnen.
Lees verder

Nieuw Nissan-logo voor alle dealers
De Amsterdamse vestiging van Nissan-dealer Van Mossel is als eerste Nissan-showroom in Europa voorzien van het nieuwe Nissan-logo. Het platte, tweedimensionale design van het nieuwe logo verbeeldt de voortdurende ontwikkeling van Nissan tot een innovatief mobiliteitsmerk van de toekomst.
Lees verder

VW introduceert T-Cross R-Line
Volkswagen geeft de T-Cross extra sportiviteit met de introductie van de T-Cross R-Line. Dankzij het R-Line in- en exterieurpakket krijgt de kleurrijke, compacte SUV een extra dynamisch element. Dit wordt gekoppeld aan de 81 kW / 110 pk sterke 1.0 TSI, desgewenst gekoppeld aan een DSG-transmissie met dubbele koppeling. De nieuwe T-Cross R-Line is er vanaf 32.490 euro.
Lees verder

Hyundai kondigt Kona N aan
Het volgende model in het sportieve N-gamma van Hyundai is de KONA N. Dit is meteen ook de eerste snelle SUV met het N-label. De KONA N is voorzien van een 8-traps N DCT-transmissie, dus met een dubbele natte koppeling. In de combinatie met de 2.0-liter turbomotor belooft dat een sportieve rijbeleving. Net zoals de andere N-modellen is ook de Hyundai KONA N uitgerust met talrijke zeer sportieve voorzieningen, zoals Launch Control, en maakt hij tijdens het rijden een sportief geluid.
Lees verder

Rij-impressie: Citroen C3
Zet alle compacte auto's van dit moment op een rij en de Citroën C3 springt eruit. De ronde, harmonieuze vormen in combinatie met de zelfverzekerde blik van de koplampen geven de C3 een unieke persoonlijkheid. Bovendien oogt de C3 groter dan de doorsnee modellen in dit segment. Voor modeljaar 2021 is het uiterlijk vertoon zelfs naar een nog hoger plan getild. De vraag is daarom: is de Citroën C3 ook een verstandige keuze?
Lees verder

Lexus LFA bestaat 10 jaar
Precies tien jaar geleden onthulde Lexus de LFA, een spectaculair gelijnde, rasechte supercar met bijzondere kenmerken zoals een 4,8-liter V10 en een hoofdrol voor licht en sterk koolstofvezel. Het totale productieaantal van 500 exemplaren benadrukt de exclusiviteit van de LFA nog eens.
Lees verder

Nissan Juke nu ook als Enigma
Nissan introduceert de Juke Enigma. Deze nieuwe uitvoering heeft een speciale aankleding. Als eerste Nissan-model in Europa is de Juke Enigma uitgerust met de virtuele assistent Amazon Alexa. De Juke Enigma staat vanaf eind januari 2021 bij de eerste Nissan-dealers in de showroom. De prijzen beginnen bij 31.290 euro.
Lees verder